Pkoslu Anne Toplanın Anlatıyorum Kızlar

slnufgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
5
1
1
29
Pkos tanısı aldığımda yaşın birhayli küçüktü . Suan yaşım 28 4 yıldır bebek istiyorduk doktorum 2. Femara denemesinde hamile olduğumu öğrendim . Pkosta gebelik imkansız değildir .

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ne kadarlık şu an :)
Ben de sizin gibi 14 yaşımda öğrendim pkos olduğumu, şu an yaşım 29.
3 yıldır çatlatma, aşılama denedik olmadı. Kilo verdim şu an biraz tüp bebeğe başladık, inşallah ben de güzel haberler alırım

3 yıldır çatlatma, aşılama denedik olmadı. Kilo verdim şu an biraz tüp bebeğe başladık, inşallah ben de güzel haberler alırım
amin

8 haftalık olduk amin inş darısı başınıza ben burda pkos ve gebelik hakkındaki bütün yazıları okudum birgün hamile kalırsan yazacagım dedim . Kılom fazla maalesef kıloyla alakalıda olduğunu düşünmüyorum tamamen stresi yönetmekle alakalı . Ben 2 yıl önce denedim yıne femara ilk denemede oldu ama buyumedi maalesef kurtaj oldum streslıydım çok herşeyı kafama takıyordum.

8 haftalık olduk amin inş darısı başınıza ben burda pkos ve gebelik hakkındaki bütün yazıları okudum birgün hamile kalırsan yazacagım dedim . Kılom fazla maalesef kıloyla alakalıda olduğunu düşünmüyorum tamamen stresi yönetmekle alakalı . Ben 2 yıl önce denedim yıne femara ilk denemede oldu ama buyumedi maalesef kurtaj oldum streslıydım çok herşeyı kafama takıyordum.
Hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah, bende de kilo 90 senin kac?

Back
X