PKOSLULARİ kardesim gibi goruyorum

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Slmlar olsun herkese

Psokolojim ole bi hal aldiki tüm pkoslulari kardeşim gibi görüyorum kendi derdimi.unutup onlara yardim etmekle zorunlu hissediyorum kendimi oysa kelin merhemi olsa önce kendine sürermiş:)))))))

merhaba kardesım bende pkosluyum :3: ay uzaylıyım gıbı bısey oldu bu :9: en cok sızı zorlayan ne pkoda?

Bende bende pcosluyum :5: kendimi bildim bileli hiç düzenli adet görmedim. evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım doğumdan sonra bebeğimi kaybettim.şimdi sağlıklı bir çocugum var çok şükür.Ben 5 yılı geçti doğum kontrol hapı kullanıyorum, yıllardır kontrole de gitmedim.Doğum kontrol hapının bir yan etkisini görmedim.onun sayesinde hem korunuyorum hem de adetlerim günü gününe oluyor çok şükür.aslında kontrole gitmem lazım ama ayaklarım geri geri gidiyor.vaktiyle hamilelik doğum vs çok sorunlu oldugu için kadın doğum bölümüne gitmek eziyet gibi bana.stres yapmayın arkadaşlar zor biliyorum ama çook çok önemli.

Yaklasik 16-17 senedir ilac kullaniyorum bu yuzden. Kilo konusunda pek problemim yok ama killardan ne cektigimi ben bilirim, o kadar kotuydu ki hatirlamak bile istemiyorum. Neyse ki teknoloji gelistide igneli epilasyondan kurtulup lazere gectik. Bu sene cevremdekiler yillardir ilac kullaniyosun biraz ara ver dediler. O sirada doktora gittim, bisey yok temizlenmis gorunuyo, istersen ilaci birak biraz dedi. 2 ay biraktim, ne oldu dersin??? Killarim tekrar cikmaya basladi, hemen ilaca basladim. Cok uzulmustum ama, umudum vardi o kadar zaman ilac kullandiktan sonra belki duzelmisimdir diye. Yani omur boyu ilaca mahkumuz.

Bende Pkoluyum tahmin ediyordum zaten dün ögrendim :) Doktor bana Qlairista vermişti 8.gündü sanırım bıraktım ve hayıt tohumu içeceğim bir ablamın önerisiyle :) Siz sanırım hamile kalmak istiyorsunuz benim çok sevdigim bir teyzem diyim 8 yıl sonra çocukları olmuş o da Pkolu ilki aşılamayla ve tam umutları tükendiginde 5.denemesinde ve 2.cocukları dogal yollarla olmuş :)

bende varım pkolu kilo yok şükür kıllanmada fazla sayılmaz ama adetlerim düzensiz hamilede kalamıyorum her kadın için normal birşey olan adet benim ise hediye gibi adet olunca mutlu oluyorum ne kadr garip değilmi:)

Back
X