Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

Inanmiyorumo_O cok tuhaf kusura bakmada esin seni paylasmak istiyor gibi yakinda sana erkek begenir Allaha sukur esime kiziyordum kiskancligindan suan onun gozlerinden opecem:KK68:
16 yaşında 4 aylık hamileyim diye konu açmıssınız, sizi bulsalar eşinizi hapse atarlar, bilmem farkında mısınız ya da TR de değil misiniz?

Kocan sahilde dikkat cekmeni istiyor mu bilmiyorum ama sen onca yoruma ragmen konunu hortlatip burda dikkat cekmek istiyorsun o kesin :KK51:bence bidaha giyinip fotolu halini ekle daha cok dikkat ceker :KK53:

Kocan sahilde dikkat cekmeni istiyor mu bilmiyorum ama sen onca yoruma ragmen konunu hortlatip burda dikkat cekmek istiyorsun o kesin :KK51:bence bidaha giyinip fotolu halini ekle daha cok dikkat ceker :KK53:
+1
O zaman da foto istemişti ama ısrarla atmamıştı konu sahibi ceylancık şimdi at barı merakımız gitsin :confused:

Hiç bu kadar istikrarlı fake konu görmemiştim. Açıp ortalığı bırbıne katıp sonra bi daha ugramıyorlardı buralara ama konu sahibini takdir ettim bi senedir konusunun arkasında. Gelip geçici bi heves değilmiş dönüp dolaşıp aynı konudan devam ediyor.

Bi kere zaten bikini her türlü seksi bi şey değil mi? Sizin dediğiniz tarzdakılerın amacı denize girmek değil başka şeyler. Ayrıca hangi insan evladı aldığı bıkınının markasını modelini ürün kodunu olduğu gibi bilir ki? Biz normal kadınlar şurdan aldık deyip geçiyoruz. Çok soru gelince bariz şekilde google da seksi bikini diye alelacele aratılmıs göze kestırılen ilk ürünün kodu komple kopyalanıp buraya yapıştırılmış. Zaten böyle bi işe kalkısıyorsunuz madem neden daha özenli bir kullanıcı adı almıyorsunız? Isımın sonuna bi şey ifade etmeyen rakamlar, isim soyisim seklımde alınan kullanıcı adları bağırıyor ben sahteyım diye.

Öyle bir insana hala eşim diye bahsedebiliyosaniz bravo ! . Beraberce çift mide takılın. Türünuzun tek örneği olarak düşünüyorum sizi. Allah başa vermesin öyle adamı bir dakika kapıma köpek diye bile bağlamam. .

Back
X