Kavurucu bir yaz günü iki ablam, irili ufaklı yegenlerim ve benim iki çocuk hep beraber annemin yaşadığı bir sahil beldesinde hemde pazar gunu (ne kadar abaza varsa orda olacagini goze alarak) cocuklarin israriyla denize gittik. Ben denize nasılsa girmeyecektim salaş ve pejmürde bir haldeyim bindik bizim arabaya halk plajında duslarin tam önüne actik semsiyeyi cocuklar suda çime dursun biz yuzukoyun kuma uzanmış dus alanlarin kah selülit kah varis kah göbek tespiti icindeydik birden büyük ablamin şu gelen uzun senin eski sevgilin değilmi demesiyle irkildim.190 boy onda 150 boy bende bir zamanlar sevgiliydik. Geldi önümüzde duş alıyor mübarek sanki kirklandı. Icimden bir ses vede ablalarim cik karsisina selam ver ne kaybettigini gorsun desede o ses hemen içime kaçtı altımda pazardan aldığım 5 liralık kesilip tayta dönüşen siyah eşofman üstte gri tshirt büyük güneş gözlüğü ve pembe benekli fiyonklu terlikle kafami kuma daha da gomdum. Hasema giymis ablalarimin gazina gelmeyecektim. Evlenmişti belki eşi oradaydı görürdü yanlış anlardı yada halime mi acirdı bilemeden uzaktan izlemeye aldım. eniştesi ve onun oğluyla gelmiş paralı şemsiyesi sezlongu olan taraftaydi. Bense semsiyemi evden getirmiştim. Biraz sonra gittiler bu arada yanımıza çadır kuran 70 yaşında slip mayolu bir amca ablami pis bakışlı sapık bir adam beni gözleriyle soydu. Mağrur bir tavırla kendime yakışanı yaptım haşlanmış mısırımı yedim