• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plan yapamiyorum

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Hanimlar seneye normale doner miyiz? Bilim kurulu diyor ki agustosa eglence mekanlari acilacak.bu durumda seneye full normale donecek miyiz eylulde? Ya ona gore yapmam gereken tercihler var? Pesimist olmadan hercekci yorumlari bekliyorum.bi yandan da sunu dusunuyorum ki normale donmezsek bu devran boyle gitmez isyan cikar ya hu bunaldi milley asilaninca her sey standartina geri gelir gibi?yok mu ankarada tanidiginiz vs ne diyolar?

Ben yazin bi karara varmaliyim ama normale donmesi ile donmemesi durumunda alacagim karar farkli.isle ilgili onumu goremiyorum.doncez deyin ya

Düğün mü yapacaksın,eğlence mekanı mi acacaksin? Tam olarak neyi merak ediyorsun, onu yazarsan cevaplar daha uygun olacaktır.
Şahsi fikrimi sorarsan bence bunca saçma yasağın amacı virüsten korunmak falan değil, ülkede bazı şeyleri kontrol altına almak, eğlence sektörüne (nihayet) darbeler vurmak.
Yoksa sinir kapilarimiz her gecene elini kolunu sallayarak geçme hakkı verirken bize böyle hapis hayatı yasatmazdi.
Geçenlerde sokağa çıkma yasaginda ingilizce bir paylaşım yapmıştım, gerçekten alakasız alakasız ülkelerden çoğu arkadaşım cevap attı, "neeee???? Hala mi curfew??" diye. Hatta bir arkadaşım aradı, "2020'de mi kaldı sizin ülke?' diye sordu🤪🤪
Onlarla da konuşunca emin oldum, dünyada virüs mirüs, önlem monlem kalmamış. İtalya'da bile maskeyi taktiysan her yere giriyorsun. Çoğu yerde benim yaşitlarim bile aşılanmış... Bir biz çekiyoruz bu yükü. Herkes çoktan normale dönmüş.
Rusya mesela, gece mekanları,barlar pavyonlar sonuna kadar açık. Maske falan zorunlu değil. Sadece ülkeleri sinir kapılarını kapatmış, iceriye giriş çıkışlar yok (ah açılsa ne güzel olur ama bekliyoruz işte)... Ona bile virüsten değil,siyasi diyorlar yaşayanlar. Rus turistleri akın akın tatile çıkmasın, parasını yurtiçi turlara harcayıp elde tutsun diye.
Yaniii uzun lafın kısası; virüs biter, eğlence sektörü eski hızıyla başlamaz, saçma yasaklar devam eder

Yapılacak asi miktarına bağlı bunun sonucu.
Normale döneceği söyleniyor.
Maskeler de kışa doğru çıkmaya başlayacakmış. Daha doğrusu zorunluluk kalkacak.
İsteyen yine takacak

Düğün mü yapacaksın,eğlence mekanı mi acacaksin? Tam olarak neyi merak ediyorsun, onu yazarsan cevaplar daha uygun olacaktır.
Şahsi fikrimi sorarsan bence bunca saçma yasağın amacı virüsten korunmak falan değil, ülkede bazı şeyleri kontrol altına almak, eğlence sektörüne (nihayet) darbeler vurmak.
Yoksa sinir kapilarimiz her gecene elini kolunu sallayarak geçme hakkı verirken bize böyle hapis hayatı yasatmazdi.
Geçenlerde sokağa çıkma yasaginda ingilizce bir paylaşım yapmıştım, gerçekten alakasız alakasız ülkelerden çoğu arkadaşım cevap attı, "neeee???? Hala mi curfew??" diye. Hatta bir arkadaşım aradı, "2020'de mi kaldı sizin ülke?' diye sordu🤪🤪
Onlarla da konuşunca emin oldum, dünyada virüs mirüs, önlem monlem kalmamış. İtalya'da bile maskeyi taktiysan her yere giriyorsun. Çoğu yerde benim yaşitlarim bile aşılanmış... Bir biz çekiyoruz bu yükü. Herkes çoktan normale dönmüş.
Rusya mesela, gece mekanları,barlar pavyonlar sonuna kadar açık. Maske falan zorunlu değil. Sadece ülkeleri sinir kapılarını kapatmış, iceriye giriş çıkışlar yok (ah açılsa ne güzel olur ama bekliyoruz işte)... Ona bile virüsten değil,siyasi diyorlar yaşayanlar. Rus turistleri akın akın tatile çıkmasın, parasını yurtiçi turlara harcayıp elde tutsun diye.
Yaniii uzun lafın kısası; virüs biter, eğlence sektörü eski hızıyla başlamaz, saçma yasaklar devam eder
Asilaninca bizde o saudiginiz ulkeler gibi olacagiz diyor bilim kurulu.okullar acilacak mi benim derdim o

3 ay sonra ne olacağını bilmiyoruz, siz seneyi soruyorsunuz.

Şimdi buradan birisi her şey normale dönecek dese siz iş veya özel planınızı buna göre yapma cesaretine sahip misiniz?

Döner. Ülke ekonomisi bunu kaldırabilecek altyapıda değil.
Benim eşim gece klüplerinde şef. Onların sektör 15 aydır kapalı. Müzisyen arkadaşları en son enstrumanlarını parçalamış. Bir kaç tanıdığı intihar etti.
Eylül’de aşılanma tamamlanacak diyorlar. Ondan sonrası normale döner diye düşünüyorum.

Biz ‘normale döneriz’ deyince normalleşme olacaksa ne mutlu bize.
Eller havaya, tey tey tey:halay:

Döner. Ülke ekonomisi bunu kaldırabilecek altyapıda değil.
Benim eşim gece klüplerinde şef. Onların sektör 15 aydır kapalı. Müzisyen arkadaşları en son enstrumanlarını parçalamış. Bir kaç tanıdığı intihar etti.
Eylül’de aşılanma tamamlanacak diyorlar. Ondan sonrası normale döner diye düşünüyorum.
Bende boyle dusunuyorum

Akılcı olmakta fayda var,corona virüsten kurtulmak için ülkedeki herkesi aşılayıp Dünyaya kapıları kapatmamız gerekir bizde öyle bir bütçe yok malesef..

Back
X