PLANLI GEBELİK

boncuk282818

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
96
21
3
kızlar bebek düşünüyoruz ve 5 aydır deniyoruz ama bu ayda başarısızlıkla sonuçlandı kısmet diyelim🤗 yarın tam kan sayımı ve idrar tahlili vereceğim sol yumurtalığımda da minik bir kist vardı ama doktor gebeliğe engel değil dedi🙄 şimdi kızlar sorum şu bekarlığımdan beri bazı değerlerim düşük folik asit kullanıyorum ama bu süreçte kullanamamı önereceğiniz gebelik için faydalı olacak bir vitamin varmı yardımcı olursanız sevinirim🤗

Doktorunuz doğru değerlendirmeyi yapar. Benim doktorum gebelik planladığımda kan ve idrar tahlili doğrultusunda bana folik asit, demir ilacı, d vitamini kullandırdı. Yine de doktorunuz yönlendirmeden ilaç kullanmayın bence. Umarım en kısa sürede hamile kalır, sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏

Doktorunuz doğru değerlendirmeyi yapar. Benim doktorum gebelik planladığımda kan ve idrar tahlili doğrultusunda bana folik asit, demir ilacı, d vitamini kullandırdı. Yine de doktorunuz yönlendirmeden ilaç kullanmayın bence. Umarım en kısa sürede hamile kalır, sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum❤️ Yarın tahlillerimi vereceğim🤗

Back
X