Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum belki teselli arıyorum kendimeBizim tam olarak ne yapmamız gerekiyor bu noktada ? Tam anlayamadım konunun amacını![]()
Korunarak hamile kaldığınızı yazmışsınız? Geri çekilme ile mi korunuyorsunuz?Bilmiyorum belki teselli arıyorum kendime
Yok kondom ileKorunarak hamile kaldığınızı yazmışsınız? Geri çekilme ile mi korunuyorsunuz?
Niye aldırmayı düşünüyosunuz maddi durum mu yok bakacak mentalim mi yok diyosunuzMerhabalar adetim 1 hafta geçti ve kaset test yaptım 2 kez pozitif çıktı ama plansız korunduğum halde olan birşeydi sevinemiyorum o yüzden aldırmayı bile düşünüyorum 1 yaşında çocuğum var şuan
Ruhen kendimi hiç hazır hissetmiyorum çünkü 1 yaşında çocuğum ve bana çok bağlı normal oyuncak bebeği kucağıma alınca bile kıskanıp ağlıyorNiye aldırmayı düşünüyosunuz maddi durum mu yok bakacak mentalim mi yok diyosunuz
Artimed testi ile yapmıştım yanlış sonuç verebiliyormuş yarın kan vericembu kolay verilecek bi karar değil. detaylıca düşünün aldırma kararını vermeden önce. evet erken olmus ama olmus bir şekilde. siz gerekli önlemide almıssınız ama beliki nasip olan bu imiş
olabilir ihtimal dahilinde hakkınıza hayırlısıArtimed testi ile yapmıştım yanlış sonuç verebiliyormuş yarın kan vericem
Merhaba bende 1Ağustos regl olmam gerekiyordu şuan hala olmadım 10 gün oldu 4 Ağustos da test yapmıştım tek çizgi yarın tekrardan yapmamı gerek var mı yoksa 4 Ağustos ta çıkar mıydıbu kolay verilecek bi karar değil. detaylıca düşünün aldırma kararını vermeden önce. evet erken olmus ama olmus bir şekilde. siz gerekli önlemide almıssınız ama beliki nasip olan bu imiş
Anladımm. Evet suanda gözünüz korkmuş olabilir ama aldırmayın bence tabiki bakacak olan sizsiniz ama kardeş her çocuğa lazım ve bir daha olacağını bilemezsiniz Allah korusun sağlığımız hep olsun ama garantisi yok kardeş kardeşe her konuda lazım. Onlar ikisi birbirini büyütür 2 çocuk her zaman daha kolay zaten doğana kadar 2 yaşına yaklaşacak huyu değişir böyle kalmazRuhen kendimi hiç hazır hissetmiyorum çünkü 1 yaşında çocuğum ve bana çok bağlı normal oyuncak bebeği kucağıma alınca bile kıskanıp ağlıyor
kan testi kesin sonucMerhaba bende 1Ağustos regl olmam gerekiyordu şuan hala olmadım 10 gün oldu 4 Ağustos da test yapmıştım tek çizgi yarın tekrardan yapmamı gerek var mı yoksa 4 Ağustos ta çıkar mıydı
3 gün geçikince test yaptım çıkmayınca dedim olsa çıkardıkan testi kesin sonuc
bazen testler dogru olmayabiliyor. ben heyecan dan duramaz o kdar süre gider kan testi verirdim3 gün geçikince test yaptım çıkmayınca dedim olsa çıkardı
Benim 21 aylık kızım var ikinci düşünüyoruzMerhabalar adetim 1 hafta geçti ve kaset test yaptım 2 kez pozitif çıktı ama plansız korunduğum halde olan birşeydi sevinemiyorum o yüzden aldırmayı bile düşünüyorum 1 yaşında çocuğum var şuan
Yürüyor erken yürüdü bende sürekli parka götürüyorum aynı yaşıtında arkadaşımın çocuğu var hafta da bir görüşmeye çalışıyoruzBenim 21 aylık kızım var ikinci düşünüyoruz
iki aydır denedik olmadı hala. Çocuğun bir kaç ay geçsin yürüyor mu bilmiyorum yürümeye başlasın evde durmak istemeyecek sürekli yalnız olduğu için üzüleceksin. Ben çocuğumu yorgun da olsam sırf canı sıkılıyor diye her gün parka götürüyorum. O kadar yalnız büyüyor ki gerçekten kardeş yapmak istememenin nedeni biraz da bu. Çocuk gördüğü an çıldırıyor. Yarın bir gün ikinci çocuk istersin planlı olur ne yapsan olmaz Allahın gücüne gider. Benim tavsiyem aldırma gibi bişey düşünme.
Hahaha gerçekten neden bu kadar sakinim bilmiyorum koşarak gitmem gerekiyor ama 2-3 ay önce enfeksiyon vardı o tetikleyip reglim 15-20 gün geçikti acaba aynısı mı var korkuyorumbazen testler dogru olmayabiliyor. ben heyecan dan duramaz o kdar süre gider kan testi verirdim
tetiklemiş olaiblir ama sakinlik konussunda takdir ettim:)Hahaha gerçekten neden bu kadar sakinim bilmiyorum koşarak gitmem gerekiyor ama 2-3 ay önce enfeksiyon vardı o tetikleyip reglim 15-20 gün geçikti acaba aynısı mı var korkuyorum
Ya bizim de arkadaşlarımız var çocukları falan ama sürekli görüşülmüyor çocuk evde sıkılıyor elimden tutuyor dışarı çıkarmaya çalışıyor yada sürekli bizle oynamaya çalışıyor. Ama bizde bir yerde yoruluyoruz enerjimiz bitiyor. Senin için zor olur kolay işler değil ama değer ya. Ben tek çocuğum çok isterdim kardeşim olsun. Şimdi belki dersin ya ben hiç istemiyor değilim şu an istemiyorum. Ama yarın bir gün istediğinde bir sıkıntı çıkmayacağının hiçbir garantisi yok.Yürüyor erken yürüdü bende sürekli parka götürüyorum aynı yaşıtında arkadaşımın çocuğu var hafta da bir görüşmeye çalışıyoruz