Plansız gebelik

Ya bizim de arkadaşlarımız var çocukları falan ama sürekli görüşülmüyor çocuk evde sıkılıyor elimden tutuyor dışarı çıkarmaya çalışıyor yada sürekli bizle oynamaya çalışıyor. Ama bizde bir yerde yoruluyoruz enerjimiz bitiyor. Senin için zor olur kolay işler değil ama değer ta. Ben tek çocuğum çok isterdim kardeşim olsun. Şimdi belki dersin ya ben hiç istemiyor değilim şu an istemiyorum. Ama yarın bir gün istediğinde bir sıkıntı çıkmayacağının hiçbir garantisi yok.
Haklısınız herşeyin hayırlısı olsun

Kızlar selam öncekikle inşallah bu ay her şey gönlümüze göre olur 🙏🏻 benim reglime 5 gün kaldı diye tahmin ediyorum ( geçen ay kimyasalda ötürü gecikti o yüzden net kestiremiyorum) beyaz süt gibi akıntım var göğsümde şişkinlik ve damarlarda belirginleşme var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bir de Ovulasyon 2 sinde pik oldu ama 4 ünde çatlama oldu. Salı sabah yani 12 Ağustos tatil için yola çıkacağım gebelik testinde çıkar mı varsa veya kan testinde yoksa çok mu erken olur

Bebek aldıranların genelde uzun yıllar sonra pişman olduklarına şahit oldum keza kendiliğinden düşmüş olan bebeği için bile keske hıc hareket etmeseydım benım yuzumden mı dıyen annem en yakın şahıtlıgım....

Bu dönülmez kararınızı iyice düşünün derim..

Back
X