PLASENTA AKREATE YAŞAYANLAR?

kralice86

❤loading...❤
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
982
1.498
113
39
Merhaba hanımlar. 19 haftalık hamileyim. Bir haftadır şiddetli kaşık ve karın ağrısı sebebiyle acile gittim. Yatış verdiler. Bebek iyi ama sancı neden oluyor diye kan ve idrar tahlili aldılar. Herşey normaldi. Sadece idrarda keton çıktı. Doktorum hamilelikte olabilecek bir durum dedi. Yine de şekerime de bakıldı. Normaldi o da.
Bu arada sancım için serumla kas gevşetici, gez giderici ilaçlar verdiler. Bir süreliğine rahatlattı ama serumu çıkarttıktan bir süre sonra yine sancılandım.
Ayrıntılı ultrasona aldılar ve radyoloji uzmanı plasenta akreate olabilir dedi. Üniversiteye sevk edildim. Orada da yapılan ultrason sonucu tanı konuldu. PLASENTA AKREATE.
Nedir dedim dra. Plasentanın rahme tutunması gerekenden daha fazla tutunması anlamına geliyormuş. Bebek büyüdükçe kese yukarıya doğru çıkmakta zorlanıyor ve sancı yapıyormuş. Tedavisi yokmuş. Bebeğim iyi tamam dayanırım ağrıya sancıya ama dahası da varmış. Her an yoğun bir kanama meydana gelebilir ve bebekte bende tehlikeye girebilirmişim
Bu konuda deneyimli ve Bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum.
Şu anda yapabilecek bişeyim yok. Haftaya yine kontrole gideceğim. Korkuyorum bebeğimi kaybetmekten.

Ilk defa duyuyorum bir önerim yok ama lütfen stresten uzak dur be canım tamam mi?
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kimse yok mu böyle bir şey yaşayan veya duyan
Merhaba bu durum bende de oluştu. farklı sağlık sebeplerinden Çok zor geçen bir kürtaj oldum malesef tecrübelerinize ihtiyacım var bu durum tekrarlayan bir şey mi şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

İlk doğumumu sezeryan ile oldum. Kızım 7 aylıkken hamile kalmışım ve şu an 4 aylık hamileyim. Eş rahim ağzını kapatmış. Yine akreata mi değil mi 5. Ayda öğreneceğiz. Umarım değildir.

Korunun ve 1 yıldan önce hamile kalmayın diyeceğim ama ben korunurken hamile kaldım. Çocuk niyeti almışsa geliyor

Nolur bana yardım edin sesimi duyun, sağlıklı mısınız bebeğinizi sağlıkla doğurdunuz mu plasenta akreata bende de var sanırım ki nolur bana bilgi verin hiç bilgi yok

Merhaba konu çok eski ama yardımınıza muhtacım benim de 4 ay önce 16 haftalık ikiz bebeklerimi aldılar plasenta akreata varmış ve hala kanamam oluyor sizin süreciniz nasıldı ne kadar süre sonra iyileştiniz kanamanız ıçuzun süre oldu mu lütfen cevap verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…