Cevabin icin sagol.evet Allah buyuk son haftalar olsa az kaldi derdimde simdi cok var birsey olur diye korkuyorum.duser falan.bende hicbir operasyon falan gecirmedim nedenini anlamadimki.size doktor kac haftada asagida oldugunu soyledi?bide bebeginizin cinsiyyeti ne?Merhaba , gebelik haftan daha erken zamanla yukarı çıkabilir, inş. Çıkar. Benim de ilk gebelik be herhangi bir rahim operasyonu yok ama çıkmadı parsiyel olarak kaldı yarın 33. Haftalık oluyorum. Yasaklar var onlara uyuyorum. Allah büyüktür.
Canim yani sezeryan olmuycakmisin?yukari cikmamis dedin.cok sukur bendede kan falan yok.insAllah sonuna kadar iyi gider.benimkinin daha cinsiyyeti belli deyil dedi doktor.ilk cocugunmu senjn20. Hafta da ayrıntılı da çıktı, çıkar dediler çıkmadı. Ben Prof a gidiyorum, bir aksilik olmazsa doğumumu o gerçekleştirecek. Cinsiyeti kız. Seninki çok erken kafana takma yüksek ihtimal çıkacaktır, günlük hayatta daha dikkatli davran , ağır iş yapma. Benim bu zamana kadar lekelenme dahil hiç kanamam olmadı tabi her an olabilir onun için dikkat ediyorum. İnternette de araştırma psikolojini bozma.
Allah herkeze icindede bize yardim etsin aminEvet normal Doğum imkansız, sezeryan olacak benimki ilk gebeliğim, düşüğüm de olmadı. Allah'ın takdiri
Canim merhaba arastirirken denk geldi. Bende suan ayni durumdayim 15. Haftamdayim rahme baya yakin plasentam.2 defa lekelenmem oldu oyle ogrendim. Suan icin riskli bi durum yokmus insallah yukari cikar dua ediyorum ve arastiriyorum gerckten yukari cikiyor mu diye. Yukari ciktimi senin nasil durumlar? Benimkinin cinsiyeti erkek ve erkek bebeklerde daha sık yasaniyo diye okudum ne kadar dogrudur bilmiyorumSelam bunu yasayan arkadaslar varmi varsa yardimci olirlarsa sevinirim.biz uzun zamandir bebek isdiyorduk 3cu yilimizda cok sukir Allahima oldu.ama 13 haftalik hamileyim doktor plasentanin rahime cok yakin oldugunj soyledi.yasaklar koydu bende uyuyorum.elimden geleni yapiyorum.boyle olupda plasenta yukari cikan oldumu yada yasayanlar fikir vere bilirlermi bana cok uzgunum..ilk bebegim ve yasimda 23 neden boyle olduki acaba birsey olacak diye odum kopuyor
Merhaba canim evet cok sukur artik 18 haftamdayim ve doktor cok az ciktigini soyledi.bence sendede cikacak merak etme.ama coook dikkatli ol.hep yat.simdi ama bende rahimde kasilmalar oluyir hala dusuk tehlikem var biraz moralim bozik oyuzden.evet doktor banada bebegin 17 haftada erkeye benzediyini soyledi ama 2 hafta sonra soylerim dedi simdi emin degilim dedi bakalim nolucak.insAllah seninde bebegin saglikla dogarCanim merhaba arastirirken denk geldi. Bende suan ayni durumdayim 15. Haftamdayim rahme baya yakin plasentam.2 defa lekelenmem oldu oyle ogrendim. Suan icin riskli bi durum yokmus insallah yukari cikar dua ediyorum ve arastiriyorum gerckten yukari cikiyor mu diye. Yukari ciktimi senin nasil durumlar? Benimkinin cinsiyeti erkek ve erkek bebeklerde daha sık yasaniyo diye okudum ne kadar dogrudur bilmiyorum
Cok sevindim canim insallah daha da yukari cikar. Bakalim oglusun mu olacak saglikla gelsin insallahMerhaba canim evet cok sukur artik 18 haftamdayim ve doktor cok az ciktigini soyledi.bence sendede cikacak merak etme.ama coook dikkatli ol.hep yat.simdi ama bende rahimde kasilmalar oluyir hala dusuk tehlikem var biraz moralim bozik oyuzden.evet doktor banada bebegin 17 haftada erkeye benzediyini soyledi ama 2 hafta sonra soylerim dedi simdi emin degilim dedi bakalim nolucak.insAllah seninde bebegin saglikla dogar
InsAllah canim Allah razi olsun.Allah herkesin yardimcisi olsun icindede bizimCok sevindim canim insallah daha da yukari cikar. Bakalim oglusun mu olacak saglikla gelsin insallahsagsalim alalim kucagimiza insallah benimde yukari cikar cok tesekkur ederim
Olmus canm sen yazali baya ama dogumunu yapmissindir banada doktor esi asagida dedi sen atlattinmi soru yasamadanMerhana arkadaslar 25 haftalik hamileyim en son doktora gittiğimde bebeğin eşinin aşağı da oldugunu soyledi arada hafif kanamam oluyor lekenme de var vücudum ödem tutmuş sizce bebeğinin eşi yukari çıkma ihtimali varmidir
Çıktımı yukarı, doğumunuzu yaptınız mı acaba.. bende aynı durumu yaşıyorumda merak ettinInsAllah canim Allah razi olsun.Allah herkesin yardimcisi olsun icindede bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?