- 3 Şubat 2016
- 84
- 37
- 3
- 32
- Konu Sahibi semihin annesi
-
iyi dileklerinz icin teskkur edrm yarin kendi doktoruma git.meyi dusunuyorm aradm anlattm ama olabilir dinlen dedi ama yine de gidecem bide kendisi baksinmerhabalar öncelikle çok büyük geçmiş olsun benim konu hakkında hiçbir fikrim yok sadece iyi dilekte bulunmak için girdim.
öncelikle stres yapmamaya bakın çok zor evet ama stres de olumsuz etkiler biliyorsunuz.
bence hemen bi doktorun lafına göre üzüntüye kapılmayın ve başka doktora da gözükün derim. kimi doktorlar felaket tellalı oluyor maalesef..
bir de burada belki olumsuz yorum yapan olursa aldırış etmeyin kimse doktor değil ve hayatta her zaman mucizeler olabilir.
Allah sizi ve bebeğinizi korusun kendinize iyi bakın. :)
iyi dileklerinz icin teskkur edrm yarin kendi doktoruma git.meyi dusunuyorm aradm anlattm ama olabilir dinlen dedi ama yine de gidecem bide kendisi baksinmerhabalar öncelikle çok büyük geçmiş olsun benim konu hakkında hiçbir fikrim yok sadece iyi dilekte bulunmak için girdim.
öncelikle stres yapmamaya bakın çok zor evet ama stres de olumsuz etkiler biliyorsunuz.
bence hemen bi doktorun lafına göre üzüntüye kapılmayın ve başka doktora da gözükün derim. kimi doktorlar felaket tellalı oluyor maalesef..
bir de burada belki olumsuz yorum yapan olursa aldırış etmeyin kimse doktor değil ve hayatta her zaman mucizeler olabilir.
Allah sizi ve bebeğinizi korusun kendinize iyi bakın. :)
Sezaryen zor normal doğum mümkün değil eee bebek kalmayacak heralde orda değil mi , ne içiyor acaba bu doktorlar.Ben de normalde özel gidiyorum. Dun devlete gittim,sezeryan sonrasi normal dogum yapabilir miyim diye.Doktor 15-20 dk boyunca normal dogumu ovup sezeryani kotuledi,bilmedigim birsey degil ilkinde zoraki sezeryan olmustum,neyse. Karnima bakti iç dikisimin oldugu kisimlara filan. Pat diye 'sen normal dogum yapamazsin hatta sezeryan bile riskli.Bebegin esi çok asagida,son haftalar degisebilir de ama suan zor' dedi. Kafamda deli sorular birakti senin gibiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?