plasenta da kanama

semihin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
84
37
3
31
Slm arkadaslar 17 haftalik gebeyim bugun 3 lu tarama icin devlet hastanesine gittim normal de kontrole ozel hastaneye gidiyorum devletteki doktor muayne etti bebek saglikli ama plasentada kanama odaciklari olusmus dedi eger devam ederse kopar ve bebek olur dedi sok oldum. Gozle gorulen bi kanamam olmadi simdiye kadar cok sukur ama oyledeyince cok korktum hemen kendi doktorumu aradim durumu anlattim boyle seylerin olabilecegini dinlenip bol su icmemgerektigini soyledi gel falan demedi 15 gun sonra tarama sonucu cikinca gorusecegiz ama ben kaygiliyim basina boyle birsey gelenvarmi bilgisi olan lutfen yazsin..

merhabalar öncelikle çok büyük geçmiş olsun benim konu hakkında hiçbir fikrim yok sadece iyi dilekte bulunmak için girdim.
öncelikle stres yapmamaya bakın çok zor evet ama stres de olumsuz etkiler biliyorsunuz.
bence hemen bi doktorun lafına göre üzüntüye kapılmayın ve başka doktora da gözükün derim. kimi doktorlar felaket tellalı oluyor maalesef..
bir de burada belki olumsuz yorum yapan olursa aldırış etmeyin kimse doktor değil ve hayatta her zaman mucizeler olabilir.
Allah sizi ve bebeğinizi korusun kendinize iyi bakın. :)

merhabalar öncelikle çok büyük geçmiş olsun benim konu hakkında hiçbir fikrim yok sadece iyi dilekte bulunmak için girdim.
öncelikle stres yapmamaya bakın çok zor evet ama stres de olumsuz etkiler biliyorsunuz.
bence hemen bi doktorun lafına göre üzüntüye kapılmayın ve başka doktora da gözükün derim. kimi doktorlar felaket tellalı oluyor maalesef..
bir de burada belki olumsuz yorum yapan olursa aldırış etmeyin kimse doktor değil ve hayatta her zaman mucizeler olabilir.
iyi dileklerinz icin teskkur edrm yarin kendi doktoruma git.meyi dusunuyorm aradm anlattm ama olabilir dinlen dedi ama yine de gidecem bide kendisi baksin

iyi dileklerinz icin teskkur edrm yarin kendi doktoruma git.meyi dusunuyorm aradm anlattm ama olabilir dinlen dedi ama yine de gidecem bide kendisi baksin

Hemen kötüyü düşünmee canım bu tarz dr larada deli oluyorum.Patavatsız dövdümü de dövdüü oluyorr.Kendi dr git en azından için rahatlasın stres yapma tatlım Rabbim sağsalim kucağına aldırsın.Sağlıcakla kal :KK15::KK15:

Ben de normalde özel gidiyorum. Dun devlete gittim,sezeryan sonrasi normal dogum yapabilir miyim diye.Doktor 15-20 dk boyunca normal dogumu ovup sezeryani kotuledi,bilmedigim birsey degil ilkinde zoraki sezeryan olmustum,neyse. Karnima bakti iç dikisimin oldugu kisimlara filan. Pat diye 'sen normal dogum yapamazsin hatta sezeryan bile riskli.Bebegin esi çok asagida,son haftalar degisebilir de ama suan zor' dedi. Kafamda deli sorular birakti senin gibiyim yani

Ben de normalde özel gidiyorum. Dun devlete gittim,sezeryan sonrasi normal dogum yapabilir miyim diye.Doktor 15-20 dk boyunca normal dogumu ovup sezeryani kotuledi,bilmedigim birsey degil ilkinde zoraki sezeryan olmustum,neyse. Karnima bakti iç dikisimin oldugu kisimlara filan. Pat diye 'sen normal dogum yapamazsin hatta sezeryan bile riskli.Bebegin esi çok asagida,son haftalar degisebilir de ama suan zor' dedi. Kafamda deli sorular birakti senin gibiyim yani
Sezaryen zor normal doğum mümkün değil eee bebek kalmayacak heralde orda değil mi , ne içiyor acaba bu doktorlar.

Bence kendi özel doktoruna detaylı bir muayene ol ve dediklerini uygula.

Bir daha da devlete gitme boşver. Pahalı değil o testler. Dörtlüyü 25e yaptırdım ben mesela.

Ben bu yüzden devlete yanda başka doktora hiç gitmiyorum. Her şeyimle aynı doktor ilgilensinler istiyorum kafa karışmıyor.

Ben varım.24.haftamda wc de çok az bulaşık kan geldi.hemen doktora gittim.plesentamda ufacık kanama gördü.muhtemeleb bebek hareketinden dedi.28.haftaya kadar dinleneceksin asla iş yapmıcaksın uzun yürümiceksin dedi.ve 10günde bir yapılmak üzere prulaton depot iğne verdi,hala devam ediyorum iğneye.dinlenme ile kanama alanı kayboluyor.şükür benim kayboldu.inşAllah olmaz bidaha.sizde mutlaka doktora görünün tekrar.ve kanama alanı kaybolana kadar sürekli dinlenin.bişey olmaz Allahın izniyle

Ciddi manada Patavatsız.

Devlettekiler cidden kendini bir şey sanıyor.
Üstten görmeler falan.
Dün mecburiyetten gittim kanamam var diye artık gitmem

cok geçmiş olsun. kendinizi üzüp stres yapmayın.Inşallah bebeyinizi sagsalim kucaginiza alicaksiniz.

doktoru neden gömdünüz anlamadım.
patavatsız anlayışsız filanlar.
ultrasonda odak görmüş ve dikkatli olmasını söylemiş.
yarın öbür gün bir şey olsa, bu sefer de neden dememişti diyeceksiniz.
ayrıca usg cihazın hassasiyetine, yapana, poziyona vs göre bile değişebilir, yarın bişey yok derlerse bu sefer de bundan gömmeyin.

Back
X