plasenta iki parca

Gulperimm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
7
0
6
Hollanda
Arkadaslar ben 21+3 hamileyim, gecen egoda doktor plasentanin ikiye bölündugunu söyledi. gobek deligimin ustunde iki parcali plasenta var, bu bebegimin gelisimini etkileyebilirmis. simdilik gelisiminde bir problem yok boyu kilosu cok iyiymis ama 30. haftadan sonrasina bakmak lazimmis.

siz boyle bir durum yasadinizmi? tehlike varmidir? doktorun anlattigina gore pek bi risk goremiyor ama ben yinede emin degilim sizin yorumlarinizi bekliyorum. biraz tedirginimde (

Canim bendede aynı sorun var. Doktorum bebek büyüdukce kenara ittirir o kısmı yoksa bebek dönemez makattan gelir dedi. Hiç gelismesiyle ilgili birsey söylemedi .

Canim bendede aynı sorun var. Doktorum bebek büyüdukce kenara ittirir o kısmı yoksa bebek dönemez makattan gelir dedi. Hiç gelismesiyle ilgili birsey söylemedi .

benimde kenardaymis zaten simdi kontrol altindayim. bakacaklar eger diger parcayla bir bagi/baglantisi varsa gelisiminde hicbir problem yasamazmis ama eger baglanti yoksa boyle bir risk varmis. cunku iki tane kucuk parca , gobek bagi sadece birtanesine gidiyormus e ordanda haliyle az beslenirmis.

bilmiyorum ya kafam cok karisik :S etrafimda kimse boyle birsey duymamis o yuzden arastiriyorum bende ama pek birsey bulamiyorum internette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…