Benim de belli bir süre kanamam olmuştu hamileyken. Totalis demişlerdi. Sonra 21. Hafta civarı biraz yukarı çıktı. Marjinalis oldu. Plasenta rahmin ucunu kapatıyordu. Kanama da durdu. Sonra erken doğum riskim oldu ama farklı nedenden dolayıydı. Çok şükür 37.haftaya geldim ve doğum yaptım. Ama ben de hep yatarak geçirdim hamileliğimi.Amin . İnşAllah . Senin muhtemelen plasenta tamamen kapatmıyordur. İnşallah hiç kanaman olmadan plasenta yukarı çıkar. Birbirimize dua edelim sağlıkla kuracaklarımıza alalım
Yaa gerçekten mi bana da umut oldunuz şuan ben hep böyle devam eder diye düşündüm okuduklarımla felan . Çok teşekkür ederim . İnşAlalh benimki de yukarı çıkar da riskim ortadan kalkar bebeğimde bende sağlıklı oluruzBenim de belli bir süre kanamam olmuştu hamileyken. Totalis demişlerdi. Sonra 21. Hafta civarı biraz yukarı çıktı. Marjinalis oldu. Plasenta rahmin ucunu kapatıyordu. Kanama da durdu. Sonra erken doğum riskim oldu ama farklı nedenden dolayıydı. Çok şükür 37.haftaya geldim ve doğum yaptım. Ama ben de hep yatarak geçirdim hamileliğimi.
İnşallah sağlıkla alın kucağınıza.Yaa gerçekten mi bana da umut oldunuz şuan ben hep böyle devam eder diye düşündüm okuduklarımla felan . Çok teşekkür ederim . İnşAlalh benimki de yukarı çıkar da riskim ortadan kalkar bebeğimde bende sağlıklı oluruz
Normal doğum mu oldu bu sebepten sezaryen mi yaptılar? Benim ilk normal bunda sezaryen derler diye korkuyorum..Benim de belli bir süre kanamam olmuştu hamileyken. Totalis demişlerdi. Sonra 21. Hafta civarı biraz yukarı çıktı. Marjinalis oldu. Plasenta rahmin ucunu kapatıyordu. Kanama da durdu. Sonra erken doğum riskim oldu ama farklı nedenden dolayıydı. Çok şükür 37.haftaya geldim ve doğum yaptım. Ama ben de hep yatarak geçirdim hamileliğimi.
Böyle durumlarda sezeryan yapıyorlar. Benim de öyle oldu. Zaten oğlum doğum pozisyonuna dönmedi ve çıkışa çok yakındı.Normal doğum mu oldu bu sebepten sezaryen mi yaptılar? Benim ilk normal bunda sezaryen derler diye korkuyorum..
Sağlıkla süreci tamamlamana çok sevindim, umarım benimki de öyle biterBöyle durumlarda sezeryan yapıyorlar. Benim de öyle oldu. Zaten oğlum doğum pozisyonuna dönmedi ve çıkışa çok yakındı.
İyi düşün iyi olsun canım.Sağlıkla süreci tamamlamana çok sevindim, umarım benimki de öyle biter