plasenta previalı arkadaşlar

umutumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
202
3
68
Diğer
arkadaşlar ben 9 sene önce pl.prev.nedeniyle erken doğum yaptım.şimdi yine var.o zaman oğlum küveze girmişti ciğerleri gelişmediği için.ve yoğun kan yuttuğu için.şimdi ikincide aynı sorunları yaşamak istemediğim için 28 ve 32 de ciğer geliştirici iğne yaptırayım diyorum önlem olarak.aranızda yaptıracak olan var mı.doktor kararı bana bıraktı.ama ben karasızım.siz ne yapcaksınız

Yukarıda "Plasenta Previa" konusunda sabit bir başlık var. Oraya yazarsan arkadaşlar daha kolay yardımcı olurlar.:3:

Ben de plasenta previa ile erken doğum yaptım 33+4'te.Kanamam vardı zaten hastanede yatıyodum.Doktorum 28 ve 32. haftalarda ciğer geliştirici yaptı.Kararı da bana falan bırakmadı.Sonuçta doktor olan o ben ne anlarım.Doktora bunun için gidiyoruz zaten biz bilsek gitmez evde geçiririz hamileliği.Açıkçası kararı sana bırakması biraz saçma geldi.Sonuç olarak sağlıklı olarak doğdu oğlum ve küvöze girmedi.Önce Allah sonra doktorumun doğru kararları sonucu bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma.İnşallah sen vaktinde doğum yaparsın.

Back
X