Plasenta prevıası olanlar

Sureklı yattınız mı sızde kacıncı haftada ogrendınız? Eve geldıgımde ınternetten aradım doktor 20. Haftada netlesır desede yazanları okudum zaten rahım alınması anne ölümü falan okuyunca dunyam basıma yıkıldı doktor yukarı cıkabılr dedı ama ıste bende kansızlıkta var demır hıc yazmadı doktorum bana sadece folık asıt ve progestan onuda soraym bu hafta sureklı su ıcmeye calısıyorum ve ayaklarım yukarıda uzanıyorum evde tek basımayım kımsem yok esım sabah gıdıyor aksam gelıyor kayınvalıdem gorumcemın uc yasındakı kızına bakıyor gunduz yarım saat ugrayıp gıdıyor vana gelın geldım burda hıckımsem yok bazen meyve yemek ııcn falan ayaga kalkıyorum o kadar
20. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim. Sonra bazen çok bazen az kanamalar oldu. Mutfağa gitmekle, tuvalete gitmekle sorun olmaz. Ayakta çok kalma yalnız. Temizlik, ağır kaldırmaa vs yapma yalnız.
İnternette mahsus yazıyorlar sanki kötü kötü şeyler.

20. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim. Sonra bazen çok bazen az kanamalar oldu. Mutfağa gitmekle, tuvalete gitmekle sorun olmaz. Ayakta çok kalma yalnız. Temizlik, ağır kaldırmaa vs yapma yalnız.
İnternette mahsus yazıyorlar sanki kötü kötü şeyler.
Cok teşekkür ederim sıze allah razı olsun sadece lavabo ve yemek yemeye kalkıyorum genelde uzanıyorum yada ayaklarımı uzatıp sırtıma yastık koyup orgu örüyorum saolun cevapladıgnız ıcın bana dua edın 🙏🏻

İnternette araştırma.
hamileliğimde plesanta previa idim. Deli gibi internette aradım okudum hamileliğim endişeden zehir oldu. Sezaryen ile sağlıklı bir kız bebek Dünyaya getirdim. Rahmim yerinde duruyor. Ölmedim.
Kanamalı bir hamilelik olabilir. Demir takviyelerine devam et. Kendini sakin zorlama. Meditasyon yap, ibadet et. Kitap oku, film dizi izle. Prenses gibi dolaş herkes hizmet etsin.
Ne güzel yazmışsın keyfim yerine geldi okuyunca 🥰🥰🥰