Doktor 1 ay sonraya randevu verdi. Daha sıkı takip etmesi gerekmez miydiİstediğiniz kadar su için plasenta suyuna etkisi olmaz bunu bilin bir kere amniyon sıvısı içilen sudan olsa fil gibi olurdiluk hepimiz. Plasentanın gıda alım kapasitesi vardır ve onun dışına çıkmaz .. erken doğum riskini Z yüksek . Bol bol dinlenin sadece.
Benim doktorum 2 haftada 1 cagiriyorduDoktor 1 ay sonraya randevu verdi. Daha sıkı takip etmesi gerekmez miydi
26 haftalık olduğu için aslında yapılacak pek bir şey yok şu an yani 30 haftalık olunca nst cihazıyla kalp ritim takibi ve ultrason takibini artırır bu genelde hep böyledir ki randevuyu zaten vermiş . Sürekli ultrasonla bakmak bebeği iyi etmez tam tersi rahatsız ettiğini söylüyor doktorlar. Çok zor bir hamilelik geçirdim bende az çok anlayabiliyorum sıkıntılarınızı ama doktorun beklemekten başka çaresi yok şu an.Doktor 1 ay sonraya randevu verdi. Daha sıkı takip etmesi gerekmez miydi
Gercekten cok zor bi durum. Stres yapmamak lazim ama elimde degil. Su geliyo mu bilmiyorum ama akintilarim oluyo. Ama akintilarim hep vardi hamilrligin basindan beri. Nasil anlasilir su olduguBenim de 25. Hafta suyumun az oldugu soylendi havuc suyu falan diyorlar denemedim bol su icip dinlendim.camasirinizi kontrol edin su geliyor mu azar azar yoksa kendiliginden olusan bi durum mu? Benim kendiliginden olusan bi durumda kontrollerimiz su azligindan dolayi daha sık oluyordu.son aya kadar az azar miktari dustu riskli duruma gelmeden de 39+1de dogum yaptim.oglumda da cok sukur hicbir sıkıntı olmadi.ben de ilk ogrendigimde cok telaslanmistim felaket senaryolari kuruyordum kafamda ki doktorum daha da azalirsa gebeligi sonlandiririz bile demisti.belki soylemesi kolay biliyorum ama kafaniza takmamaya calisin kontrollerinize sık gidin.hayirlisiyla alirsiniz kucaginiza insallah.
Havuc suyunu deniycem. Karbonhidrat zaten cok fazla yemiyorum. Genelde proteinHavuc suyu arttiriyor birde karbonhodrati kesmenizi oneririm
Cok korkuyorum gelisimini etkiler diye. 1 ay suyum azaldi azalacak diye tetikte beklemek zor geliyo. Bunun hicbi cozumu yok mu26 haftalık olduğu için aslında yapılacak pek bir şey yok şu an yani 30 haftalık olunca nst cihazıyla kalp ritim takibi ve ultrason takibini artırır bu genelde hep böyledir ki randevuyu zaten vermiş . Sürekli ultrasonla bakmak bebeği iyi etmez tam tersi rahatsız ettiğini söylüyor doktorlar. Çok zor bir hamilelik geçirdim bende az çok anlayabiliyorum sıkıntılarınızı ama doktorun beklemekten başka çaresi yok şu an.
Bide bu su azliginin erken dogum disinda baska riskleri var mi organ gelisimiyle ilgili mesela26 haftalık olduğu için aslında yapılacak pek bir şey yok şu an yani 30 haftalık olunca nst cihazıyla kalp ritim takibi ve ultrason takibini artırır bu genelde hep böyledir ki randevuyu zaten vermiş . Sürekli ultrasonla bakmak bebeği iyi etmez tam tersi rahatsız ettiğini söylüyor doktorlar. Çok zor bir hamilelik geçirdim bende az çok anlayabiliyorum sıkıntılarınızı ama doktorun beklemekten başka çaresi yok şu an.
orasını Allah bilir canım düşünme öyle şeyler hamilelik hastalık değildir bunu aklından cikarma bebeğin en güvenli yerde şu an içini ferah tut. Doktorlar ongoremezler hamilelik kapalı kutu gibi her şey senin hislerinde ve Allah'ın takdirinde olup bitiyoBide bu su azliginin erken dogum disinda baska riskleri var mi organ gelisimiyle ilgili mesela
Evet haklisiniz beklemekten baska yapicak bi sey yok tesekkur ederimorasını Allah bilir canım düşünme öyle şeyler hamilelik hastalık değildir bunu aklından cikarma bebeğin en güvenli yerde şu an içini ferah tut. Doktorlar ongoremezler hamilelik kapalı kutu gibi her şey senin hislerinde ve Allah'ın takdirinde olup bitiyo
Yeme canim oda azaltiyir havuc suyunu mutlaka dene insalalh duzelir hersey sorunlu gebelik cok zor anliyorum.seniHavuc suyunu deniycem. Karbonhidrat zaten cok fazla yemiyorum. Genelde protein
Suyu cogaltmak icin kanitlanabilir bir cozum yok canim.akintinin oldugunu doktora soyledin mi?turnusol kagidi ile akintinin amniyon sivisi olup olmadigi ogrenebiliniyor.gelisim icin de bu durumun bi etkisi var mi bilmiyorum benim bebegim de az da olsa gelisim geriligi vardi benim sivi azligi disinda bebege giden damarlardan biri dardi hicbir sekilde sagima yatmamami soylemisti doktor gece yatarken bile sirtima yastik koyuyordum donmeyim diye gerci doktor ancak 2500 kilo dogar dedi ama bizimki 2900 doğduCok korkuyorum gelisimini etkiler diye. 1 ay suyum azaldi azalacak diye tetikte beklemek zor geliyo. Bunun hicbi cozumu yok mu
Soyledim akintim oldugunu kokulumu diye sordu kokusuz olunca onemsemedi. Masallah Allah bagislasin. Gelisim geriligi derken kiloyumu kastediyolar?Suyu cogaltmak icin kanitlanabilir bir cozum yok canim.akintinin oldugunu doktora soyledin mi?turnusol kagidi ile akintinin amniyon sivisi olup olmadigi ogrenebiliniyor.gelisim icin de bu durumun bi etkisi var mi bilmiyorum benim bebegim de az da olsa gelisim geriligi vardi benim sivi azligi disinda bebege giden damarlardan biri dardi hicbir sekilde sagima yatmamami soylemisti doktor gece yatarken bile sirtima yastik koyuyordum donmeyim diye gerci doktor ancak 2500 kilo dogar dedi ama bizimki 2900 doğdu
Evet cok zor stes yapmayim dusunmeyim diyorum olmuyo. 1 ay nasil sabredicem onu bilmiyorumYeme canim oda azaltiyir havuc suyunu mutlaka dene insalalh duzelir hersey sorunlu gebelik cok zor anliyorum.seni
Kilosu gobek capi falan crl diye mi gecuyirdu tam hatirlamiyorum onlar 2-2.5 hafta geriden geliyordu.akintiyi onemsememesi ilginc belki de kokulu iluyor amniyon sivisiSoyledim akintim oldugunu kokulumu diye sordu kokusuz olunca onemsemedi. Masallah Allah bagislasin. Gelisim geriligi derken kiloyumu kastediyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?