Canım benimde kontrollerim de hep normal diyordu doktorum cuma gunu gittiğimde eşin yaşlanmaya başlamış dedi hatta geçen haftadan 100 gr eksik söyledi yavrumun kilosunu sinirlerim çok bozuldu ağlamaktan hasta oldum bilgisi olanlar deneyimi olanlar yazarsa cok dua ederim
Yani ben de tabiki cok uzulmustum bebegin kilo almıyor dediler yaslanma kireçlenme aynı sey bu arada ben 36. Haftamda dogum yaptim sezeryan ile ama bebegim iri idi o yuzden sezeryan oldu kendi doktoruma gittim kilo almamis artik alırız annesi haftaya falan dedi kirenlenme baslamis dedi o an idrak edemedim o zaman 34 falandik sanırım ordan devlete gittim hemen alalım dogum yapman lazim dedi cok korktum agladim üzüldüm oradan ciktim baska bir ozel doktora gittim agladim olanlari anlattim bana soyledikleri içimi rahatlatti bana dedi ki bebeğin anne karninda bir suresi var artik plesanta gorevini bitiriyor ve dolayısıyla curuyor yaslaniyor kirecleniyor bu olmayacak bir durum degil dedi bol bol yatmami düzenli saglikli beslenmemi kafama takmami onerdi onu dinledim icim rahat etti çünkü 2 hafta sonra doğum yaptim iste Allah ima sukurler olsun darisi basina bebegini kucagina sağlıkla almani dilerim canimBugün bende Dr. Gttigimde plesanta da kireçlenme gördü .. 33. Haftami doldu bugün ; ( Si bir sorun tasadiniz mj bebekte ve doğum da bilgi verirmisiniz
Benim bebeğim 38 haftalik 4 kiloya yakin dogdu canim kuvezede alinmadi suan bebegin kac kilo boyle seyler getirme aklina bu normal bir durumBenimde 1 hafta falan olmuş başlayalı .. sizin bebeğimiz kaç kilo doğdu kuveze aldılarmi
Benim bebeğim 38 haftalik 4 kiloya yakin dogdu canim kuvezede alinmadi suan bebegin kac kilo boyle seyler getirme aklina bu normal bir durum
Evet biraz biraz düşük kilolu doktorun bişey tavsiye etmedi mi bisey konusmadiniz mi kilosu ile olgili yorumu ne oldu mesela gelisimi normal seyrediyor falan dedi miGetirmemeye çalışıyorum ama bi yandan da netten falan okuyorum yaşayan annelerin yorumlarına bakıyoruminsan telaş yapıyor üzülüyor haliyle.. suan 33 +3 1900 gr
Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi ama bende netten bakınca hiç öyle görmedim yaniEvet biraz biraz düşük kilolu doktorun bişey tavsiye etmedi mi bisey konusmadiniz mi kilosu ile olgili yorumu ne oldu mesela gelisimi normal seyrediyor falan dedi mi
Himmm..Icine sinmeyen biseyler varsa bence baska doktorlara da gidip fikir almalisin yada doktorun ile acikca konusup endiselerini yok etmelisin kilo= saglik degil bunu aklından cikarma onemli olan haftası ile uyumlu olmasi 45 50 kilo biri zaten 5 6 kilo cocuk doguramaz kuvez icin korkma çalışıyor musun bol bol dinlen hatta pek kalkma bol bol sut ic muz ye kasar peyniri tuket yani yuksek kalorili gidalarGelişimi haftasıyla uyumlu dedi ama bende netten bakınca hiç öyle görmedim yanibeni rahatlatmak için dedi sanırım. . Normal ilaçlarına devam e t dedi sadece muayne günü verdi
Himmm..Icine sinmeyen biseyler varsa bence baska doktorlara da gidip fikir almalisin yada doktorun ile acikca konusup endiselerini yok etmelisin kilo= saglik degil bunu aklından cikarma onemli olan haftası ile uyumlu olmasi 45 50 kilo biri zaten 5 6 kilo cocuk doguramaz kuvez icin korkma çalışıyor musun bol bol dinlen hatta pek kalkma bol bol sut ic muz ye kasar peyniri tuket yani yuksek kalorili gidalar
Sende az kilo almissin zaten ben toplamda 17 kilo almistim normali tabiki 10 kilo ile tamamlamak ben biraz fazla kilo aldim zaten kilo almaya elvirisli vucudum ustelik 32 haftama kadarda calistim doktoruna guven kafama cok takma tadını cikar bu günlerinEvet dün doktor da öyle dedi kiloya çok takılma gelişimini tamamlaması önemli olan dedi.. ben çalışmıyorum suan inşallah bu hafta beslenmeye biraz daha dikkat edicem insallah faydasını görürüz ... bide ben öyle 50 kiloluk anneleeden de değilim ki boyum 170. Normalde kilom 62-65 suan tabi üzerine bi 7 kilo koydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?