plasenta yaşlanması

karbeyazi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
464
13
318
Aydın
arkadaşlar 34 haftalık hamileyim doktorum son kontrolde plasentada hafif şiddette kireçlenme olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar var mı herhangi bir zararı olur mu çok huzursuz oldum:

merhaba canım.öncelikle Allh kucağına almayıda nasip etsin bebişini.sona yaklaşmışsın.kireçlenme bendede olmuştu doktorum bol bol su içmem gerektiğini söylemişti,ben hiç bir sorunla karşılaşmadım bu yüzden.sende korkma son anlarının tadını çıkar.şu anda en rahat olduğun zamanlar.bol bol uyu yada kendini şimdiden uykusuz kalmaya alıştır:)))))

bende 32. haftada yaşlanma başlamıştı. 38. haftada sezaryenle doğum yaptım. bebeğin biraz daha zayıf doğabilir sadece.benimki 2700 gr doğdu.başka da sorun olmaz. kadın doğumcumun eşinin 30. haftada yaşlanmış, 40. haftada 2.500 gr doğurmuş.bünye meselesi, yapılacak bir şey olsa kendi eşime yapardım demişti.hiç endişelenme. sola yat ve bol su iç. bir şey olmaz allahın izniyle.

arkadaşlar 34 haftalık hamileyim doktorum son kontrolde plasentada hafif şiddette kireçlenme olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar var mı herhangi bir zararı olur mu çok huzursuz oldum:

Şimdi forumda bu konuyla ala kali yorumları ararken sizin yorumunuzu gördüm .. bende 33. Haftami doldurdum bugün Dr. Gittiğim de plasentada hafif kireçlenme başlamış dedi.. erken doğum riski ve bebeğin gelismeme sorunu falan olabilir dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. . Si doğumunuzu nasıl yaptınız bebekte herhangi bir sorun oldumu erken doğum falan oldu mu çok üzüldüm bugün bilgilendirirseniz sevinirim .. teşekkür ederim şimdiden :)

canım çok şükür bir sıkıntı olmadı sezeryanla gayet sağlıklı bir kız dünyaya getirdim şu an 4 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…