plasentada kanama

dream0806

Hülya
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
367
0
46
İstanbul
merhaba,

16 haftalık hamileyim ,yaklaşık 20 gündür kanamam var , 2 kere yoğun şekilde daha sonrada azar azar devam ediyor, kanamanın bebeğin plasentasının kenarında olduğu tespit edildi.
3 haftalık depo iğne yapılıyor ve progestan hap kullanıyorum. bu şekilde kanama yaşayan varsa ve durumunu paylaşırsa çok sevinirim.

merhaba ..... ben de eylul annelerı topıgınden senı takıp etmıstım fakat yazmıyorum ....senın kanaman oldugunu bılıyordum fakat sebebebını yazmamıstın sanırım... hayat o kadar garıp kı ... ben de su ana 16 haftalaık hamıleyım ve 2 gundur hastanede yatıyorum .... bu durum 2 gun once tespıt edıldı.. sebebı plasantanın alt ucunda kanama alanı olamasıymıs ... fakat benım henuz vajınal kanamam olmadı ... henuz erken oldugu ıcın ... hastanedede hıc kalkmadan yatıyorum .. serum ılac ıgne .. ama yapılacak pek bır sey yok gıbı ... benı asıl uzen plasentadakı kanamadan dolayı bebegın kalp atımlarının dusup tekrar yukselmesı .. amnıyon sıvısı da normalden az ....dr llar sıkı takıp onerıyorlar ... ben bebegın hareketlerını de hıssedemıyorum bu yuzden cok tedırgınım ....eger kanama alanı kuculurse duzelırmıs ama buyurse ......cok uzgunum .. inşallah ıkımız de bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız ...

ben de bu sorunu yasayan ya da atlatan arkadaşlardan destek beklıyorum ... sevgıyle kal

bana doktor hastanede yatmamı gerektiren bir durum olduğunu söylemedi, kalp atımlarınında düşüp tekrar yükselmesi gibi birşeyden bahsetmedi, onu nasıl tespit ettilerki sende ?
ben 2 gün önce doktora gittim, kalp atışlarını kısa bir süre dinletti ama birşey demedi, amnion sıvısından da hiç bahsetmedi. orada biriken kan ya daha önceki seferlerde olduğu gibi ani şekilde vajinadan boşalırmış , yada rahim duvarı tarafından geri emilmeside mümkün olabilirmiş, bende şu an diken üstündeyim acaba o kanama yeri büyüyor mu diye.bebeğin hareketlerini bende hissedemiyorum ama en azından sen hastanede olduğun için doktorlar kontrol ediyorlardır.hangi şehirdesin? Allah seninde yardımcın olsun inşallah bu günlerde geçer...

Canım benimde aynı şekilde kanamam oldu 12. haftaya girerken.Doktor kontrolündeydim olmasaydı bilmiyorum.. Doktorum jel verdi 1 ay boyunca o jeli kullandım İğnemi halen olmaktayım 3 hafta da daha iğne olacağım .İlaç vermedi iğne daha tesirli diye.

İki gün kaldım hastanede.bol bol protein tüket dedi .. Günlük işlerini yapabilirsin ama onun dışında sadece yatış ( günlük iş tuvalete git gel :))) yanında kalabilen biri var mı muhakak birisinin yardımı lazım kendi sağlığında önemli... birde canım kanaman eğer kahverengi ise korkma içerideki daha önceki kanamayı atıyor ama kırmızı pembe kırmızı renkteyse muhakak doktorunu ara haber ver ihmal etme...

Çok geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun , ben hep yatıyorum evde hiç iş yapmıyorum, 2 kere yoğun kanama geçirdim kırmızıydı onlar ama sonra kahverengiye dönüştü, şimdi yaklaşık 10 gündür günde 3-4 damla kahverengi olarak geliyor, yanımda biri kalamıyor ama annem hergün uğruyor mutlaka. bugün doktora gideceğiz bakalım ne haberler alacağım.

merhaba benimde 16 haftamdan beri plasentanın arka duvarında kanama varmış küçük küçük kistler mevcutmuş şuan 23 hafta oldum dün doppler ultrasyona girdim bebeğe giden kan akımları güzelmiş amniyon sıvısı mide sıvısı normalmiş fakat hematom riskinden şüphelendiler ( kan toplanması ) 2 hafta sonra tekrar gidecem sık takip yapıyor doktorum ama vajinal kanamam yok ağrımda yok ama böle bi skıntı mevcut sonuç ne olur bilmiyorum herşey Rabbimin takdiri inş hepimiz sağlıkla atlatırırz bu günleri ve bebişlerimizi kucağmıza alırız o şuan doğmasada benim canımın canı Allahım korusun yavrularımızı ve bize bağışlasın (((

İnşallah ikinizde iyileşmişinizdir, bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

yazınızı okudum nisan ayında paylaşmışsınız,şimdi nasılsınız,umarım atlatmışsınızdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…