G Gulcesuu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 31 1 286 47 Çorum 14 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulcesuu #1 Selam bayanlar.devlet hastanesindeki plastik cerrahi bölümlerinde çatlak tedavisi(lazerle yada başka tedaviyle) yapılıyormu bilginiz varmı birde fiyatını bilen varsa rica etsem.bunun için ankaraya gelmeyi düşünüyorum
Selam bayanlar.devlet hastanesindeki plastik cerrahi bölümlerinde çatlak tedavisi(lazerle yada başka tedaviyle) yapılıyormu bilginiz varmı birde fiyatını bilen varsa rica etsem.bunun için ankaraya gelmeyi düşünüyorum
G Gulcesuu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 31 1 286 47 Çorum 18 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulcesuu #2 Mxuxjgan .!.: Selam bayanlar.devlet hastanesindeki plastik cerrahi bölümlerinde çatlak tedavisi(lazerle yada başka tedaviyle) yapılıyormu bilginiz varmı birde fiyatını bilen varsa rica etsem.bunun için ankaraya gelmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yok mu hiç bilgisi olan
Mxuxjgan .!.: Selam bayanlar.devlet hastanesindeki plastik cerrahi bölümlerinde çatlak tedavisi(lazerle yada başka tedaviyle) yapılıyormu bilginiz varmı birde fiyatını bilen varsa rica etsem.bunun için ankaraya gelmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yok mu hiç bilgisi olan