plastik kovaaaa ???? bi bakin lutfen

tubaomur01

^^Rabbi heb li mines salihin^^ (☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
916
844
158
Kizlar slm ben bu ay kimyasal gebelik yasadim adet bitiminden sonra maydonoz buharina oturdum tabi helke yani kova plastikti netice de plastik kimyasal bir sey yumurtaliklarima zarar vermismidir ki kafaya taktim yaaa arkadasiin birisi ben plastik kovaya oturmazdim diyince morelim bozuldu hic plastik kovaya oturup çocuk sahibi olan varvmi??? Biliyorum cok sacma bir konuuuu

bende gecen ay kimyasal yasadim tencereye otursam bida yemek yapmam onda ama sutun ilk sicagini gecince aktariyosun sutu o kadardan bisey olmazzz arkadasin korkutmus seni hemde bosuna hic mi plastik bir kapta yemek yememis cok sicak kaynariken dokme metal bi kaba oturursan totonu falan yakarsin

Saol canim ben bu ay maydonoz buharina oturmustum sadece sinirimi bozdu arkadas yaa

Haklisin cnm tencerede kaynatip plastik kovaya bosaltip oturdum .celik bir kova ya oturdum diyelim sicakligindan totomu koyamam ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…