• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platform ayakkabi ve staj ustune kilo :(

uLtio90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
60
0
36
İstanbul
merhaba ne yapmam gerektigini ve nereden size danisabilecegimi kestiremedigim icin bu konuyu actim.
17 yasindayim ve 1.73 boyum var lisede staj icin okullarda ders vericez ve ogretmenler gibi giyinmemiz isteniyor. butun arkadaslarim topuklu ayakabi giyecek ve bende platform ayakkabilara asigim sorun su ki kiloluyum ama vucudumun yapisi (Allaha sukur) sayesinde abest durmuyorum fakat kilolu oldugum ve uzun oldugum icin komik gorunmekten korkuyorum yarin alisverise cikacagim eger yardimci olursaniz cok sevinirim :)

Tüm gün ayakta ders anlattıkları için öğretmenler topuklu ayakkabıyı pek tercih etmezler. 8 yıllık öğretmenim, platform giyene ben daha rastlamadım :1:Göreve ilk başladığımda ben de bahsettiğin gibi giyinmeyi çok istiyordum, bir sürü takım ve topulku ayakkabı aldım. Şimdiyse nerdeyse spor ayakkabılarla okula gideceğim :37: Memur insanların arasında öyle giyinince çok göze batılıyor. Babet tarzı ayakkabılar hem yaşına uygun olur hem de rahat olur bence...

ben de 7. yılın içerisindeyim.hevesle aldığım bütün topuklu ayakkabılar,botlar ayakkabılıkta süs niyetine duruyor.
hevesi almak adına giyebilirsin belki.ama göreve başladıktan sonra topuklu kullanabilemk mümkün değil.düz taban giymeme rağmen bel fıtığı ile mücadele ediyorum.

Back
X