Saç Rengi ve Saç Boyama platin gibi çok açık sarı saç için yardım

demossz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
20
0
36
Zonguldak
arkadaslarr,yardımınıza ihtiyacım var,saçımı platin sarısı veya açık sarı ya boyatmak için,saçımn kendi asıl rengi kahverengi,5 cm kadar sonra boya var saçm boyadan snra uzadıı için bu boyada ilk önce üneşte sarıydı ,tam sarı degidi normalde çok açık kahve gibi bişeydi şimdi biraz aktı ve kahverengi gözüküyor
şimdi asıl konu ben platin sarısı veya çok açık sarı a boyamak için hngi kuaföre gtmelylm,veya türkiyenn ijk 10 kuaförene mi gitsem acaba ne dersiniz ,bide saçlarımın koparmı sizce bna açık sarısa saçlar kopuormuş fln dediler ,boyayanlar nasıl boyuyor peki?

canım evde o saça ulaşman zor bir anda igoranın boyaları var 10 dakikada 4 ton açan onlardan al ama zamanla ulaşırsın çok açık renge yada kuaförün yolunu tutman lazım

bence kuaföre gitme. kuaför sertifikası alan kuaför salonu açıyo ve saçları koparıyo yakıyo...türkiyede sadece sanatçıların kuaförü iyi. diğerlerine gitme evde yap

eger sacların saglıklıysa kopma dokulme sorunu yasamayan bırıysen al palette acıcı boyayı sür rahat 4 5 ton acıyo sacı,sonra bıkac gun bekle ıstedıgın sarıya boya .eger turunculu karamellı bi renge acıldıysa kullu sarı renklerle boya kı turunculugu gıtsın . Ben de tırlattıgım bi an gıttım aldım yaptım suan saclarım bal rengi bıse,tabi bu rengi istemiyodum bı sure bekledım saclarım kendıne gelsın bı toparlansın dedım bı kac gun sonra bıtkısel boyatıcam kuaforde kullu sarı gibi bise dusunuyorum doresız bal rengı olmayan bı sarı daha dogrusu, aslında kendım yapcaktım da ındırım kuponu aldım alcagım boyaya denk gelıyo zaten gıdıp yaptırıcam bıkac gune paylasırım vaziyetimi :1:

eger sacların saglıklıysa kopma dokulme sorunu yasamayan bırıysen al palette acıcı boyayı sür rahat 4 5 ton acıyo sacı,sonra bıkac gun bekle ıstedıgın sarıya boya .eger turunculu karamellı bi renge acıldıysa kullu sarı renklerle boya kı turunculugu gıtsın . Ben de tırlattıgım bi an gıttım aldım yaptım suan saclarım bal rengi bıse,tabi bu rengi istemiyodum bı sure bekledım saclarım kendıne gelsın bı toparlansın dedım bı kac gun sonra bıtkısel boyatıcam kuaforde kullu sarı gibi bise dusunuyorum doresız bal rengı olmayan bı sarı daha dogrusu, aslında kendım yapcaktım da ındırım kuponu aldım alcagım boyaya denk gelıyo zaten gıdıp yaptırıcam bıkac gune paylasırım vaziyetimi :1:

ewt ,palette yogn açıcı denycem bnde ya

yalnız her kuaförde saçı yakan cinsten mahveden cinsten değil yani önce bunu bilde.. :20:
saçını çok iddalı bi renge dönüştürmek istiyosun. bence güvenilir bi kuaför bul ve uzman eller yapsın saçını... benim kuaförüm öyle açıkcası. beğendiğim saç renginin resmini bişeysini alıyorum götürüyorum tak aynısını yapıyolar valla. saçlarımda gayet sağlıklı yani maşallah diyelim de :1:

Back
X