Saç Rengi ve Saç Boyama platin rengi saç sorunum :(

ece1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
36
7
36
arkadaşlar merhaba
saçlarım yıllardır platin rengi.diplerden kendi rengim çıktıkça kulak hizama kadar gelmesini bekleyip sık röfle yaptırıyordum.fakat kendi rengimi kırdırmak istemediğimden doğal rengim olan koyu kumral platin röflelerimin arasında kaldığından dolayı yeşilimsi bir renk alıyordu.8 ay kadar diplerimin çıkmasını bekleyip bu sefer platin rengi boya yaptırdım aynı problem yaşanmasın diye.fakat saçlarımın orta kısımlarındaki koyu kumrallar cilayla turuncumsu bir renk oldu uçlar tamamen platin yeni boyattığım saçımın dipleri de yer yer turunculuklar oldu saçlarım resmen üç renk.orta kısımları geçtim yapılacak bir şey yok diyorlar ama saçımın dibiyle kulak hizama kadar kısmı yeni boyattığım için rengi çok tuhaf oldu bu turunculuklar için ne yapmalıyım kuaförümede uzağım gidemiyorum şuan.nasıl kapatabilirim bu turunculukları.burdaki kuaförlere gösterdm işlem yapamayız diyorlar.bu konuda uzman birisi varsa bana yardımcı olabilirmi.resmen saçlarım rezil halde salık gezemiyorum :(

image.webp

buda saçım arkadaşlar arka kısımları güzel bir sarı oldu fakat önleri turuncumsu çok kötü duruyor nasıl düzeltebilirim çok moralim bozuk yıkandıkça platin e dönermi yardım edin lütfen..

Back