Saç Rengi ve Saç Boyama Platin sevdasıyla yola çıktım :) (Fotoğraflı Öncesi-Sonrası)

minik_gunes

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
103
6
16
35
İstanbul
Merhaba kızlar..
Dün akşam Palette Deluxe Yogun Renk Acıcı ile saçlarımı bu hale getirdim Ama ben platin olsun istiyorum. Bu turunculuk yada bal rengini nasıl yok edebilirim. Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

kuaförler bile tek seferde platine ceviremiyolarki bilirsin açıcıların saca zararını bende platin aşıgıyım ama bu ugurda sacımı cok yaktım su an bekliyorum ve sanırım daha cok bekleyeceğim ilk seferde heleki evde yapılmış uygulama için bu cok normal bı kac kere daha dinlendire dinlendire aynı uygulamayı yapmalısın yada bır kuafore gıtmelısın en saglıklısı

Yorum için teşekkür Ben daha önce bi kez daha denemiştim mavi tozla. Bu rengin aynısı olmustu korkup 2 gün içinde hemen çikolata kahveye geri dönmüştüm. Açıcıyıda diplere felanda değdirdiğimdenmidir nedir saçlarım öyle bi döküldüki 3 kişilik gür saçım gitti azcık saçım kalmıştı.

1.5 yıl fln bekledim bu 2. platin teşebbüsüm ama bu sefer yılmicam. dediğiniz gibi ara vere vere üstüne düşücem bu konunun. küçüklüğümden beri saçımı hep kendim boyar keserim kuaförlere uzağım güvenemiyorum. Sormuştum 200 liraya yaparlarmış zaten

sanırım aldığınız boyada dore bir renk keşke palette 10.1 deneseydiniz ben saçımı daha önce 3 sene 10.1 ile boyadım çok açık küllü sarı düşüyordu renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…