Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar platin renginden kumrala nasil gecis yapabilirim yani evde yapabilirmiyim kuaforde platin yaptirmistim yazin ama simdi gebe oldugum icin kuaforde boyatmak istemiyorum iki hafta sonra anca evde boyayabilirim yardimci olurmusunuz tavsiyeleriniz nelerdir ? :)
Hamileyken boyamassan iyidi evde boyamakla kuaforde boyatmak pek farkli degil ayni zarar ama sen bilirsin benim fikrim al boyayi sur bakalimnasil olacak
Hamileyken boyamassan iyidi evde boyamakla kuaforde boyatmak pek farkli degil ayni zarar ama sen bilirsin benim fikrim al boyayi sur bakalimnasil olacak
Aslinda bende tereddutte kaliyorum ama dr da 3 . aydan sonra yaptirabilirsin deyince olabilir diye dusundum dipler 3 parmak kalinliginda cikti ondan dibe yakin bi renki boyayip bidaha boyamiyim diyorum plati oldugu icin boya diplerle cok cirrkin duruyor :)
Bence gebelik süresince yinede boyatma ha illede boyiycam diyosan bitkisel boylardan al normal boyaya göre biraz daha az zararı Var platinin üstünde her renk tutar zaten gerisi senin tercihin tatlım
Bence gebelik süresince yinede boyatma ha illede boyiycam diyosan bitkisel boylardan al normal boyaya göre biraz daha az zararı Var platinin üstünde her renk tutar zaten gerisi senin tercihin tatlım
Amaan insanlar nasıl gidiyolar kız doğuma gelsin dibin bebeğin daha önemli,ama anlıyorum seni bütün günüm ewde geçse bile kendini iyi hissetmek için makyaj saç baş yapan biriyim bitkisel boyaları dene sen yine en zararsızı hangisiyse onu yap