Beyazgul_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Eylül 2015 36 13 3 31 27 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyazgul_ #1 H Son düzenleme: 23 Haziran 2016
kendinehas Kadrolu Cadı Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 11.087 31.426 598 27 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyazgul_ #2 Ben olsam azıcık ihtimal olduğunu biliyorsam söylerdim,istemiyorsa da yandan yandan kaçardım Hiç söylememiş gibi davranırdım sonrasında da.
Ben olsam azıcık ihtimal olduğunu biliyorsam söylerdim,istemiyorsa da yandan yandan kaçardım Hiç söylememiş gibi davranırdım sonrasında da.
Beyazgul_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Eylül 2015 36 13 3 31 27 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyazgul_ #3 kendinehas .!.: Ben olsam azıcık ihtimal olduğunu biliyorsam söylerdim,istemiyorsa da yandan yandan kaçardım Hiç söylememiş gibi davranırdım sonrasında da. Genişletmek için tıkla... söylemeyi dusundum ama nasil biri olduğunu bilmiyorum sonradan arkadslar arasinda duyulmasini da istemiyorum korktm yani biraz
kendinehas .!.: Ben olsam azıcık ihtimal olduğunu biliyorsam söylerdim,istemiyorsa da yandan yandan kaçardım Hiç söylememiş gibi davranırdım sonrasında da. Genişletmek için tıkla... söylemeyi dusundum ama nasil biri olduğunu bilmiyorum sonradan arkadslar arasinda duyulmasini da istemiyorum korktm yani biraz
Paul Stanley CatMan Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2015 926 709 33 29 27 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyazgul_ #4 Ortak bir arkadaşınız yok mu?belki öyle yakınlaşabilirsiniz.belli mi olur kısmette vardır belki
kendinehas Kadrolu Cadı Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 11.087 31.426 598 27 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyazgul_ #5 Beyazgul_ .!.: söylemeyi dusundum ama nasil biri olduğunu bilmiyorum sonradan arkadslar arasinda duyulmasini da istemiyorum korktm yani biraz Genişletmek için tıkla... E korkunun ecele faydası yok,azıcık araştır madem var mı biri hayatında vs,yoksa bi fırsatını bul söyle kafayı yemekten iyidir
Beyazgul_ .!.: söylemeyi dusundum ama nasil biri olduğunu bilmiyorum sonradan arkadslar arasinda duyulmasini da istemiyorum korktm yani biraz Genişletmek için tıkla... E korkunun ecele faydası yok,azıcık araştır madem var mı biri hayatında vs,yoksa bi fırsatını bul söyle kafayı yemekten iyidir