- 12 Kasım 2014
- 21
- 20
- 3
- Konu Sahibi DolunayPelin
Sizce var mıdır böyle aşk? Eğer yoksa aşk bu değilse, böyle olmazsa , ben neyin niçin acısını çekiyorum?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla yok ama beni sevmiyor galibaTabii ki de var. Ama neden platonik? Hayatinda birisi mi var?
Galibayla olmaz ki bu isler. Bir sekilde iletisime gecmeniz lazim :)Bildiğim kadarıyla yok ama beni sevmiyor galiba![]()
Arkadaşımın iş yerinde gördüm onu ben ondan çok hoşlandım arkadaşımda tanıştırdı bizi daha sonra sık sık gittim ilk başta oda ilgili gibiydi ama hiç adım atmadı aradan yaklaşık 4 ay geçti bir kez daha gittim selam verdi güldü kız arkadaşlarımın gazıylada diğer arkadaşımdan numarasını aldım ve ona mesaj çektim anlattım içimdekileri cevap yazmadı sadece gülücük attı oda 3 gün sonra falanGalibayla olmaz ki bu isler. Bir sekilde iletisime gecmeniz lazim :)
Yetmiyor işte bazen acı veriyoro sevmiyor olabilir ama senin seviyo olman yeterli değil mi?
acıyıda sen izin verdiğin müddetçe yaşarsın, sevincide.. hiçbi şey yapmadan uzaktan severek, içinden düşünerek tabi üzülürsün.. konuşursan en azından gidişat belli olur, aklında acabaların kalmaz.. üzülüceksende tek seferde üzülür geçersin..Yetmiyor işte bazen acı veriyor
Arkadaşımın iş yerinde gördüm onu ben ondan çok hoşlandım arkadaşımda tanıştırdı bizi daha sonra sık sık gittim ilk başta oda ilgili gibiydi ama hiç adım atmadı aradan yaklaşık 4 ay geçti bir kez daha gittim selam verdi güldü kız arkadaşlarımın gazıylada diğer arkadaşımdan numarasını aldım ve ona mesaj çektim anlattım içimdekileri cevap yazmadı sadece gülücük attı oda 3 gün sonra falan
Beni istemiyor sanırım unutmalıyım söküp atmalıyım ama nasıl? Onu göreli kaç ay oldu hala unutamıyorumbu arada yaşım 23
Arkadaşımın iş yerinde gördüm onu ben ondan çok hoşlandım arkadaşımda tanıştırdı bizi daha sonra sık sık gittim ilk başta oda ilgili gibiydi ama hiç adım atmadı aradan yaklaşık 4 ay geçti bir kez daha gittim selam verdi güldü kız arkadaşlarımın gazıylada diğer arkadaşımdan numarasını aldım ve ona mesaj çektim anlattım içimdekileri cevap yazmadı sadece gülücük attı oda 3 gün sonra falan
Beni istemiyor sanırım unutmalıyım söküp atmalıyım ama nasıl? Onu göreli kaç ay oldu hala unutamıyorumbu arada yaşım 23
Sizce var mıdır böyle aşk? Eğer yoksa aşk bu değilse, böyle olmazsa , ben neyin niçin acısını çekiyorum?![]()