• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk diye bir şey...

platonik ask var elbette,
o askın oyle kalmaması da, bitmesi de sana baglı...

kimisi bunu yasamaktan zevk alıyor,
hatta sevdigi sevildigi iliskilerde o kafasında kurup kurup buyuttugu kisiyi bile arayan oluyor.

arabeske baglamadan duygularınızı tahlil edin ve tanısmak ve/veya sonlandırmak icin adım atın...

Galibayla olmaz ki bu isler. Bir sekilde iletisime gecmeniz lazim :)
Arkadaşımın iş yerinde gördüm onu ben ondan çok hoşlandım arkadaşımda tanıştırdı bizi daha sonra sık sık gittim ilk başta oda ilgili gibiydi ama hiç adım atmadı aradan yaklaşık 4 ay geçti bir kez daha gittim selam verdi güldü kız arkadaşlarımın gazıylada diğer arkadaşımdan numarasını aldım ve ona mesaj çektim anlattım içimdekileri cevap yazmadı sadece gülücük attı oda 3 gün sonra falan
Beni istemiyor sanırım unutmalıyım söküp atmalıyım ama nasıl? Onu göreli kaç ay oldu hala unutamıyorum :( bu arada yaşım 23

Arkadaşımın iş yerinde gördüm onu ben ondan çok hoşlandım arkadaşımda tanıştırdı bizi daha sonra sık sık gittim ilk başta oda ilgili gibiydi ama hiç adım atmadı aradan yaklaşık 4 ay geçti bir kez daha gittim selam verdi güldü kız arkadaşlarımın gazıylada diğer arkadaşımdan numarasını aldım ve ona mesaj çektim anlattım içimdekileri cevap yazmadı sadece gülücük attı oda 3 gün sonra falan
Beni istemiyor sanırım unutmalıyım söküp atmalıyım ama nasıl? Onu göreli kaç ay oldu hala unutamıyorum :KK43: bu arada yaşım 23

Hmm,siz elinizden geleni yapmissiniz zaten. İlerisi yüzsüzlük olacak. Ya iliskisi var,ya da baskasindan hoslaniyor. Unutmaktan baska careniz yok :(

Beni istemiyor sanırım unutmalıyım söküp atmalıyım ama nasıl? Onu göreli kaç ay oldu hala unutamıyorum :KK43: bu arada yaşım 23

madem duygularınızı acıklamaktan cekinmiyorsunuz,
onun tanımadıgı birine turk filmlerindekine benzer yanıt vermesini beklemek yerine direkt kahve icmeyi vs teklif etseydiniz?

3gun sonra gulucuk atması da komik,
sizin adınıza demiyorum, yaptıgı sey sacma,
"ehi ehi, egomu oksadın, ama sana yazacak kelimem yok, fakat bir kadını terslemek olmaz, hem kaba olmak istemem hem de böyle platonik asık pek bulunmuyor malum..." demek gibi olmus.

yolunuza devam edin,
ya da dalga gecin, karsılasırsanız, ama bu naiflikle yapabilecegini sanmıyorum, siz yine bildiginiz yoldan gidin...

platonik aşklarda ne kadar ısrarcı olursan karşı taraf o kadar senden soğur.duygularını söylemişsin.bekleyeceksin canım.beklediğinde sana geldiğindede muhtemelen sen ondan soğumuş olacaksın :) şarkı gibi oldu :)

Platonik aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum. Bir insan bir insandan hoşlanır, karşı taraftan bir hareket, bir adım yoksa hoşlanmaya devam etmenin bir anlamı yoktur. Duygularınızı açtığınız bir mesajınıza cevap vermeye tenezzül bile etmemiş, sadece 3 gün sonra bir "gülücük" ile sizi kırabilmiş, dalga geçebilmiş birini hala nasıl unutamıyor oluyorsunuz? Ben anlamıyorum şu platonik aşkı bir türlü. Belki de platonik aşkta acı çekme kısmıdır o insanı çekici kılan. Takıntıdır o bence.

Son düzenleme:
Sizce var mıdır böyle aşk? Eğer yoksa aşk bu değilse, böyle olmazsa , ben neyin niçin acısını çekiyorum?:KK61::KK61:

kesinlikle vardır. aşk dediğin illa karşılıklı olur ya da kavuşulur diye bir şey yok. hatta kimine göre kavuşamayınca aşk olur.

aşk zaten hoşlantı temelli elektriktir çekimdir. tanıyarak sevgi olur aşk değil bana göre. o yüzden onu çok tanımasan da aşık olabilirsin. normal ama sen duygularını söylemişsin o bir gülücükle geçiştirmiş artık unutmaya çalış iletişimini kes derim.

hiç kimse vazgeçilmez değildir. sadece zaman emin ol zamanla geçecektir.

Ben karşındaki insanın fazla olgun olduğunu düşünmüyorum.
3 gün sonra gülücük atmak nedir allah aşkına? 'mesajını 3 gün önce okumuştum ama cevap vermedim, dur bi gülücük atayım da umutlansın' dermiş gibi. Bence bundan sonra arkadaşının yanına gittiğinde selam dahi verme.

Back
X