platonik aşkımı ne yapmalıyım

zeyraesmereasik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
2
1
1
25
herkese iyi akşamlar. yaklaşık bir ay önce aprtmanımıza ısı yalıtım yapıldı. yalıtım yapan çocukların hepsi çok genç ve yakışıklı hele birisi var ki ona vuruldum. esmer geniş omuzlu, seksi beğendiğim bir vücudu ve çok güzel diksiyonu var bir de sesi çok güzel karizmatik. çocuğu gördüğüm yerde resmen gözlerimle yiyordum o da karşıklıksız kalmadı bana bakıyordu şimdi işleri bittiği için gittiler bayadır yoklar ama aprtmanın içini boyamak için gelecekler sizce tekrardan görürsem ona açılmalı mıyım yoksa onun bana açılmasını mı bekleyim (çocuk utangaç ve kürt, kürt erkekleri nasıldır bilmem biliyorsanız bana bilgi verirseniz sevinirim)

Pazardan meyve seçer gibi, o kadar “yakışıklı” erkeğin içinden birini seçmişsiniz ve muhtemelen hayalinizdeki karakteri, dış görünüşünü beğendiğiniz bir erkeğe yerleştirdiniz şimdide buna platonik aşk diyorsunuz. Size karşılık verirse ve o meyve çürük çıkarsa şayet, ben diğer açacağınız konuları dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…