Platonik miyim siz karar verin

pearlfish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
658
725
103
İstanbul
3 yıldır tanıdığım ve ara ara gördüğüm nevi şahsına münhasır bir beyefendi var. Böyle diyorum çünkü bu beyefendinin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Kendisini ilk başlarda sadece beğeniyordum yani hoşlanma herhangi farklı bir duygum yoktu. Ta ki kendisi zaman zaman bana yazmaya, birşeyler bahane ederek ziyaret etmeye başlayana dek. Sonrası zaten beğendiğim için bende pek kayıtsız kalamamaya başladım. Fakat şu var ki herşeyi başlatan o olmasına rağmen bir türlü bir ilerleme kaydedemedik. Ne zaman aklımdan çıkarmaya, unutmaya çalışsam tekrar ortaya çıkıyor. İki güzel kelime ondan sonra yine kayıp ya da bütün bunları o söylememiş gibi buz gibi. Hayatımda ilk defa böyle bir durum yaşıyorum. Böyle davranarak kendini mi tatmin ediyor desem, çevresinde çok beğenilen popüler biri. Amacı yatmak kalkmak olsa öyle bir durum içerisinde de değil. Velhasıl kelam herşeyde bir fikri olan ben bu sefer ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…