Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğu da buldum hemen Konu sahibi rahatsız olursa kaldırırım fotoğrafı ama şimdi daha iyi yorum yaparlar bu iş olur mı olmaz mı diye Eki Görüntüle 2765659
Çocuğu da buldum hemen Konu sahibi rahatsız olursa kaldırırım fotoğrafı ama şimdi daha iyi yorum yaparlar bu iş olur mı olmaz mı diye Eki Görüntüle 2765659
Konu sahibi bu çocuksa eğer büyük ihtimal sen işletilmişsindir bu çocukla 2009da aile reisi dizisinde aynı sette bulundum okul çelimleri istanbulda küçükyalıda yapılıyordu hatta gerçekten inan bundaki hava hiçbir rol arkadaşında da yoktu inan emre kınayda dahi yoktu öyle sinir bir tipti yani öyle oturup facebookta senle bizle konuşacağını sanmam ama geçmiş aradan 12 sene belki çocukluk belki başka bir şeydi o dönem bilemem bir instagramdan falan yürü şansını dene beni tanıdın mı falan de ama öyle bir şey yapacaksan gece geç saatlerde yap atılan msj az bildirimi görme ihtimali yüksek ben bir kaç ünlüden böyle taktiklerle cvp almıştım ya da gece üştenme otur bütün fotolara arka arkaya beğeni yap dikkat çekersin en azından cvp alırsın büyük ihtimalle şimdi az ünlü bir tiptir her türlü görür seni
Platonik seviyorum hoşlandığım çocuk oyuncu sevgili olma ihtimalimiz imkansız mı ? Tanışma ihtimalimiz? 10 11 yıl önce Facebook'ta yazisiyorduk o mu konuştuğum kişi bilmiyorum