- 1 Haziran 2019
- 299
- 130
- 103
- 25
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
Universiteye gidiyorumhukuk okuyorum ama o da aile zoruyla ben hep gazeteci olmak istiyordumYalnızlıktan bi tatlı, bi hoş gelmiş gözüne sevdigin degil seni seven bey. Ama onu bunu boşver. Sen üniversiteye git güzel bi iş sahibi ol bak kimler kimler cıkıcak karşına hayret edersin. Hadi .
Ahahahah
Universiteye gidiyorumhukuk okuyorum ama o da aile zoruyla ben hep gazeteci olmak istiyordum
Yemin et hukuk okudugunaUniversiteye gidiyorumhukuk okuyorum ama o da aile zoruyla ben hep gazeteci olmak istiyordum
Karsi taraf beni sevmiyor olabilir artikEğitim de buna birşey diyorlardı ama unuttum sizin sevdiğinizden umut olmayınca beyin kalp diğerine odaklanmış olanı kabullenmiş e karşı tarafın gönlü de varsa çok mutlu olun inşallah
insAllah oyledirKendi kafanızda birini oluşturmuşsunuz. O kişi başka biri aslında. Aradığınız kişiyi bulunca, kafanızdaki kişinin hayal ürünü olduğunu anlayacaksınız.
Suan onun yok benceEğitim de buna birşey diyorlardı ama unuttum sizin sevdiğinizden umut olmayınca beyin kalp diğerine odaklanmış olanı kabullenmiş e karşı tarafın gönlü de varsa çok mutlu olun inşallah
Bence siz bu ikisinide unutun gönlü olan gelip açılır zaten erkekler saklamayı pek sevmezSuan onun yok bence
Neden bu aralar bu konular arttı yeni üye skandalı degıldır umarımMerhaba arkadaslar simdi size anlatacagim olayda bana kızabilirsiniz, alay edebilirsiniz ama lutfen yardim edin. O zamanlar 10. Sınıftaydım 16 yasima girmek uzereydim yani ergenligin ust safhada oldugu yillar ben bir cocuktan hoslaniyordum. Siniflarimiz ayni koridordaydi zaten her tenefuste bakisiyorduk megerse cocuk beni sevmiyormus beni arkadasina ayarlamaya calisiyormus (ben bunu okul bitince ogrendim)arkadasi da bakiyordu bana ama ben anlamiyorum tabi hatta bir gun lavobadan cikarken karsima dikilmisti biir seyler soylicekti sanirim ama ben gectim kenarindan anlamamistim bu arada bunlar 12.sinifti bir gun masada oturuken kiz arkadaslarima cocugu sevdigimi bana baktigini anlatirken bu cocuk bunu duydu hoslandigim cocuk yani orada olduğunu görmemiştim sonra bana sicak davranmaya basladi surekli bakıyor ve yanimdan geciyordu bu arada diger arkadasi da gulerek olaylari izliyordu (madem beni seviyordu neden boyle guldu anlamadim neyse)dedigim gibi ergen oldugum icin cok da utangactim acilamadim cocuga yanima gelince hep kactim vs mezun oldu gitti bu arada arkadasinin benden hoslandigini yeni ogrendim 7 8 ay sonra benden hoslandigini ogrendigim zamandan itibaren bana ne oldugunu bilmiyorum sevdigim cocugu degil beni seven cocugu dusunmeye basladim hala dusunuyorum ondan baskasi olmicak gibime geliyor ama beni sevseydi arkadasinin bana yaklasmasina izin vermezdi dimi suan baska sehirde okuyor ona acilmam da imkansiz ama onu dusunmedigim bir gun bile gecmiyor bir hayal dunyasina kaptirdim kendimi 2 kisiyle buluştum ondan sonra ama 2 sinde de hicbisey hissetmedim. Ayrildim sadece onu dusunuyorum sizce ne yapmaliyim bu arada annemle boyle olaylari konusamiyorum ask hayatimda birisinin olmasini istemiyor ben de buraya yazim dedim
Ay lise anılarım canlandı. Hoşlandığım çocuk bana "günaydın" dedi diye 1 hafta ebleh ebleh sırıtmıştım her şeye
Sonrası çok acıydı tabii
Üzerinden kaç sene geçmiş, takmanızın sebebi gerçekten hoşlantı değil.
İnsan o yaşlarda birini sevmek istiyor, her boşa düştüğünde eskilere sarıyor. Hormonlar acı mı çektirmek istiyor nedir?
Yeni bir aşka yelken açtığınız an geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?