Platonik

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
bir yerde ilk kez bir araya geldigim birine karsi ilgim oldugunu farkettim baya bir bakismalar falan gecti aramizda gereksiz bahanelerle durmadan yakininda dolastik birbirimizin su an degil biliyorum siz de bir sey yapamazsiniz ama yine de fikirlerinizi almak isterim.

Son düzenleme:
İlk adımı atmıssın ..Keşke atmasaydın bunu o yapsaydı .Şuan ssessız kal hiç birşey yazma .bundan snrası erkege kalmıs .Hoşlandıysa ve hayatında bırı yoksa emınım koşacaktır .Şuan olmasa bıle aynı sehırde oldgunuz surecte

İlk adımı atmıssın ..Keşke atmasaydın bunu o yapsaydı .Şuan ssessız kal hiç birşey yazma .bundan snrası erkege kalmıs .Hoşlandıysa ve hayatında bırı yoksa emınım koşacaktır .Şuan olmasa bıle aynı sehırde oldgunuz surecte

kuzenimin esinin kardesi kendisi ortak arkadasimiz var goze batmaz diye ekledim dayanamadim. acaba ben mi cok iyimser dusundum diyorum bazen ama yok acik ve secik bir sekilde yakinimda dolasti bakti da ablasina bir sey sorma bahanesiyle geldi de yanimiza.. zaten artik bir sey yaparsam cok itici durur olacagi vaesa da olmaz. ayni sehirde olacak olmamiz beni umutlandiran da.

bazı şeylere fazla anlam yükleme. yakınına gelmiştir o an bakmıştır o kadar. hayatı romantik film tadında yaşadıkça üzülürsün. adım attıysan ve devamı yoksa yoktur.

bazı şeylere fazla anlam yükleme. yakınına gelmiştir o an bakmıştır o kadar. hayatı romantik film tadında yaşadıkça üzülürsün. adım attıysan ve devamı yoksa yoktur.
cok realist bir yorum olmus :) size hak veriyorum hatta bakmis olsa bile her baktigi kisiden hoslanacak hali yok ya. ama ben hoslaniyorum baya da kaptirdim kendimi napicam bilmiyorum.

:KK42::KK42::KK42:
bir yerde ilk kez bir araya geldigim birine karsi ilgim oldugunu farkettim baya bir bakismalar falan gecti aramizda gereksiz bahanelerle durmadan yakininda dolastik birbirimizin su an degil ama bir ay sonra ayni sehirde olacagiz o da orda okuyor ben de .. dayanamayip faceden ekledim ama ondan bir sey goremedim. iyice kaptirmisim kendimi msj falan kesinlikle atamam hem ortak tanidiklarimizdan cekinirim hem de yeterince adim attim diye dusunuyorum. biliyorum siz de bir sey yapamazsiniz ama yine de fikirlerinizi almak isterim.
için içini yiyorsa fotoğraflarını filan beğenme bombardımanı yapabilirsin :KK16:işine yarar diye düşünüyorum. yaramazsa bu çocuğu unut sen dostum:KK42:

:KK42::KK42::KK42:
için içini yiyorsa fotoğraflarını filan beğenme bombardımanı yapabilirsin :KK16:işine yarar diye düşünüyorum. yaramazsa bu çocuğu unut sen dostum:KK42:

ablasiyla daha onceden arkadas oldugumuz icin ikisinin oldugu fotograflardan bir kacini begendim zaten. eklemekle en buyuk adimi yaptim onda bir sey yok napabilirim ki.

kuzenimin esinin kardesi kendisi ortak arkadasimiz var goze batmaz diye ekledim dayanamadim. acaba ben mi cok iyimser dusundum diyorum bazen ama yok acik ve secik bir sekilde yakinimda dolasti bakti da ablasina bir sey sorma bahanesiyle geldi de yanimiza.. zaten artik bir sey yaparsam cok itici durur olacagi vaesa da olmaz. ayni sehirde olacak olmamiz beni umutlandiran da.

Back
X