kızlar merhaba 32 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı ve plasentanın yaşamaya başladığını söyledi erken değil mi kızlar doktorum pek üstünde durmadı sadece sol tarafana uzan dedi bebek hareketlerini takip et dedi benim bebeğim hareketli bi bebek degil zaten internette kötü seyler okudum başına gelen varmı
Can'ım sola çok yat ve iyi beslen. 32 olmuşsun çok şükür . Plesenta yaşlanması Olmuş arkadaşımda ve çok erken zamanda başlamış. Dr farketmemiş Bebek 1300 gr doğdu 38. Haftada. Ama senin haftan baya ileri
Gercekten cok zayıf dünyaya gelmiş bizde şimdi 1862 gramız bu ay sadece 600 gram almiş iyi beslenmeye başladım geçen ayda cok önemsemdim inşallah bı sorun çıkmaz canım
Gercekten cok zayıf dünyaya gelmiş bizde şimdi 1862 gramız bu ay sadece 600 gram almiş iyi beslenmeye başladım geçen ayda cok önemsemdim inşallah bı sorun çıkmaz canım
Can'ım korkma inşlh yaşlanması başlamış demiş sana. Tamamen kapanmış dememiş. Sen yemek ye ve mutlaka yemekten sonra soluna uzan Allah'ın izniyle bişey olmaz arkadaşın kızı şimdi maşallah çok kiloşu dombik ama ilk eve geldiğinde kurbağaya benziyordu çirkin kız dedik şimdi fıstık oldu