Plesanta kanamasi

gulumcan8688

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
606
76
323
Kizlar lutfen yardim edin. 17 haftalik gebeyim. Bikac gun once merdivenlerden dustum ne yazikki ertesi gun kanamam gerceklesti hemen özel hastaneye gittim dusuk onleyici igne ve progestoron hap verdi doktor. İgneyi oldum 4 gun sonra yine kanama artarak devam etti. Bu kez marmara egitimin aciline gittim. Ultrasonda plasentada kanama gozukuyor dedi. İgne verdi ve gonderdi. Bu durumu yasayanlar var mi. Bebegini sag salim dogurdumu lutfen bilgisi olan yardim etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 21,23 ve 30. Haftalarda plasentada kanamam oldu.şu an 32. haftamı bitirdim.doktorlar kanamanın tekrarlayabileceğini,erken doğurabileceğimi söylüyor.beşinci aydan beri sadece tuvalete kalkıyorum.sende kesinlikle yat.faydası oluyor.bol dua et.bir kere kanama olunca ilerleyen haftalarda kanama olma ihtimali daha fazla olurmuş.kanaman olur olmaz hastaneye git.plasenta önemli çünkü.dilerim hayırlısıyla kucağımıza alırız Allah yardımcmız olsun.

Benimde 21,23 ve 30. Haftalarda plasentada kanamam oldu.şu an 32. haftamı bitirdim.doktorlar kanamanın tekrarlayabileceğini,erken doğurabileceğimi söylüyor.beşinci aydan beri sadece tuvalete kalkıyorum.sende kesinlikle yat.faydası oluyor.bol dua et.bir kere kanama olunca ilerleyen haftalarda kanama olma ihtimali daha fazla olurmuş.kanaman olur olmaz hastaneye git.plasenta önemli çünkü.dilerim hayırlısıyla kucağımıza alırız Allah yardımcmız olsun.

Amin canim ya cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin. Aslinda iki kez gordum ikisindede lekenme tarzindaydi ama doktor ultrasonda kanama gorunuyor deyince anladim durumun ciddiyetini. Sende dikkat et kendine az kalmis rabbim evlatlarimizi korusun insallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X