Merhabalar, herkese moral vermeye geldim ben placentasi aşağıda olup kanama üstüne kanama yaşayıp 35+2de doğum yapıp sağlıkla bebeğini dünyaya getirmiş ve kuvozde bile durmadan kucağına almış bir anne olarak sakın korkmayın bol bol dinlenin dikakt edin yatin diyorum. İlk haftalarda doktorum söyledi placenta aşağıda diye. Ben pek dikkate almadım gezdim yürüdüğüm tatile bile gittim. 25 haftada aniden bardaktan boşanırcasına kanama ile hastaneye koştuk orada Bir gece yattım ve bundan sonra yatacaksın dedi doktor. Kabus gibiydi hep yattım tuvalete bile kalkmadım. Buna rağmen her ay kanamam olmaya başladı ama yilmadan yatmaya devam ettim. Erken doğum riski sebebiyle aşırı yemek yedim bebek kilo alsın diye. Artık yatsam da kanamalar devam ediyordu iş çok sıkıntılı olmaya başladı. Kanama başlıyordu doktora bile gitmiyorduk .. ancak bir akşam.. kanamam oldu yattım dindi oh rahatız derken gece aniden kan ile hafif su gelmesiyle uyandık. Doğum olmadı çok erkendi ancak 4 gece hastanede yattım mahvoldum duş yok koku pis sıcak karin burunda hergun ağladım sabrettim ama. Zorla morla 35. Haftaya geldik. 35+2de artık zamanı geldi. Bebeğimiz 3.500 kg olarak dungaga geldi. Kuvozde durmadı bile. 40 haftalık doğumlar kuvozde iken ben kucağıma alabilmistim

cok şükür korkmayın sabredin bebiş doğunca o nefret ettiğiniz yatağı koltuğu mumla arayacaksınız

previada doğum etkendir bebeğe kilo alması için kaşar peyniri muz..vs seyler yedim

ciğer gelistiri iğne oldum o şart çünkü her an doğabilir. Demir vitAminler progestan çok fazla kullandım. Geldi geçti. Film izleyin dizi izleyin. Ben 30 bölümlük diziler seçip bitince seviniyorum mesela

kendinizi üzmeyin hiç bişey olmuyor dikkat çok önemli