Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4 bucuk haftalıktan beri asagida 12+2 olduk 3 4 defa kanamam oldu nedeni de aşağıda olması ama okuduğum arastirdigim kadarıyla 24 hafta da tam yerleşimi belli oluryormus bakarsın zamanla bebis buyur rahim ağzından uzaaklasr insallah banada anca takip etcez diyolar her hangi bise demiyolar simdimerhaba
12 haftalikken yogun bir kanama ile plasentamin rahim agzinda oldugunu ogrendim. bu sekilde ilk haftalarda plasentada skinti yasayip sonra duzelen veya duzelmeyip boyle ilerleyenler bilgi verebilirmisiniz
evet ve beklemek cok zor. 1 aydir yatiyorum evde ve gercekten iyice depresyona girdimBenimde 4 bucuk haftalıktan beri asagida 12+2 olduk 3 4 defa kanamam oldu nedeni de aşağıda olması ama okuduğum arastirdigim kadarıyla 24 hafta da tam yerleşimi belli oluryormus bakarsın zamanla bebis buyur rahim ağzından uzaaklasr insallah banada anca takip etcez diyolar her hangi bise demiyolar simdi
Ben 2 aydr yatıyorum nerdeyse ama kendini üzme hep iyiyi dusun dua et inşallah düzelir bu durum strese girme bebisini de etkiliyo. Rabbim insallah kucagimza almayi da nasip ederevet ve beklemek cok zor. 1 aydir yatiyorum evde ve gercekten iyice depresyona girdim![]()
amin canm insalalh. bu sure icerisinde sende hic duzelme olmadimi yerinden hic oynamamismi dr bisey dedimiBen 2 aydr yatıyorum nerdeyse ama kendini üzme hep iyiyi dusun dua et inşallah düzelir bu durum strese girme bebisini de etkiliyo. Rabbim insallah kucagimza almayi da nasip eder
insallah. beklemek cok zor. allah hepimizin yardimcisi olsunMerhaba benim de en başından plesenta asagidaydi detaylı ultrasonda 21+5 te plesenta nin rahim ağzını tam kapattığını öğrendim. Sonrasında 29. Haftada plesenta rahim ağzından uzaklaşmış 3 cm kadar. Eskisi gibi Tehlikeli değil dediler. Ben de hiç kanama olmadı.... Bol bol dinlenin ayakta kalmamaya çalışın. Rahim büyüdükçe plesentanin da yukarı çıkma ihtimali var. Sezeryan olmak zorundasınız ...ve tam teşekküllü bir hastanede doğumunuz yapilmali...ben baya panik yapmıştım...erken doğum riski var demişlerdi. Dinlenin.... Yemek yapmak vb. Şeyler için bile çok fazla ayakta kalmayin. Yakınlarınız dan yardım isteyebilirsiniz bu zamanlarda....benim kayınvalidem ler yakın oturuyordu yemeği bile onlar gönderiyordu..... Bı sure ev işi de yapmayın... İnşallah plesenta yukarı çıkar...sağ salim kavuşursunuz bebeginize
merhaba
12 haftalikken yogun bir kanama ile plasentamin rahim agzinda oldugunu ogrendim. bu sekilde ilk haftalarda plasentada skinti yasayip sonra duzelen veya duzelmeyip boyle ilerleyenler bilgi verebilirmisiniz
benm reglin ilk gunu kadardiBende 14. haftada plesantamın aşağıda olduğunu öğrendim ama kanamam olmadı açıkcası kanamamın olmasından korkuyorum kanama olduğunda doktorum çok olabilir dedi sizinkiler ne boyuttaydı?
benm reglin ilk gunu kadardi
evet canm 1 saat icinde gttm progestan igne yaptikKanama başladığında hemen doktora gittiniz mi?
Teşekkür ederimevet canm 1 saat icinde gttm progestan igne yaptik