- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 103
- 46
- Konu Sahibi nursewhite
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN PLESENTA PREVİA OLUP ERKEN DÖNEMLERDE KANAMALI GEÇİREN,VE BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALAN VARMİ ARANİZDA LÜTFEN ÖZELLİKLE ERKEN DÖNEMDE VE KANAMALI NELER YAPTINIZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sezeryan olacaktım ben zaten ilkide sezeryan oldu ama çok korkuyorum bu olayan dolayı bazılarının sonradan duzelebiliyormus ama riskli sonuçtaBendede 13 de başladı 18 zim hala ara ara devam ediyo ama biraz yukarı çıkma var dedi doktorum bazen kırmızı bazen kahverengi kanamalarım oluyor
Canım bazen taze kan geliyor bazen kahverengi kahve telesi gibi doktorum doçent şimdilik beklemedeyiz agir iş cinsel ilişki buna benzer çok ağır harwtler yok dedi birde yürüyüş yok dediEwt bayağı riskli beni doktorum perinatoloji doktoru na gönderdi temmuz 19 da gidicem bide o değerlendirme yapıcak sen şimdi nasılsın kanaman varmı hangi renk benim arada kırmızı arada kahverengi oluyor aydır yatıyorum doktorum 28 ze kadar evden cikmiycaksin dedi inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımaza alırız bebislerimizi
Canım sen dua et kanaman fln yok yat dinlen bol bol yukarı çıkma ihtimali var ewt 18 haftaligim biraz yukarı çıkma var dedi doktorum plesanta totolisken plesanta marjinal olmuş iyi bisey dedi doktorum ama daha ne kadar kanamam olur onu hiç bilmiyorum inşallah sen bizim gibi olmazsın dikkat et kendinearkadaşlar bende 16 haftalığım ve geçen hafta doktorum bebeğinin eşi aşağıda dedi ama şuan konuşmak için çok erkenmiş umut ediyorum ki ilerleyen haftalarda yukarı çıkar 28. haftaya kadar bekleniyormuş, hakkımızda hayırlısı olsunbu arada hiç kanamam olmadı şükür
![]()
AminnnnnnnEwt canım bendede bir çok şey yasak bol bol dinlen dedi doktorum inşallah bu gunleride atlatacagız umutluyum rabbim tamını güzel göstersin inşallah![]()
çok teşekkür ederim canım sizde tez zamanda kanamalardan kurtulursunuz inşallah.. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım.. ben hiç dinlenemiyorum işte ayrı evde ayrı yoruluyorum yaCanım sen dua et kanaman fln yok yat dinlen bol bol yukarı çıkma ihtimali var ewt 18 haftaligim biraz yukarı çıkma var dedi doktorum plesanta totolisken plesanta marjinal olmuş iyi bisey dedi doktorum ama daha ne kadar kanamam olur onu hiç bilmiyorum inşallah sen bizim gibi olmazsın dikkat et kendine
İnşallah canım bizde iyi oluruz sende çok dikkatli ol cnmçok teşekkür ederim canım sizde tez zamanda kanamalardan kurtulursunuz inşallah.. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım.. ben hiç dinlenemiyorum işte ayrı evde ayrı yoruluyorum ya![]()
Arkadaşlar Merhaba bende plesenta perviayim ama hangisi bilmiyorum. Doktor rahim ağzını tam kapatmiyor ama hemen dibinde demişti. Yukarı çıkar dedi ama su an 30 haftaligim çıkmadı. Sizde durumlar ne . Doktorum sezeryan olup olmayacağını 37 haftada belirleyecekmis