PLESENTA PREVİA GERÇEĞİ

nursewhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
405
314
103
46
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN PLESENTA PREVİA OLUP ERKEN DÖNEMLERDE KANAMALI GEÇİREN,VE BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALAN VARMİ ARANİZDA LÜTFEN ÖZELLİKLE ERKEN DÖNEMDE VE KANAMALI NELER YAPTINIZ

Ben varım cnm 13 haftalikken kanamam başladı 15 haftalık ken çok yoğun bir kanama geçirdim bebekte bişey yok suan 18 haftalık hamileyim ama ara ara kanamalarım oluyo depo iğne oluyorum progestan200 luk iciyorum ve bir aydır yatıyorum bilmiyorum ne zaman gecicek bu kanamalar allah yardımcımız olsun inşallah

Amin kanamaları görmek çok kötü oluyor allah yardımcımiz olsun bende kullanıyorum ama inan diken üstündeyim

13 canim ben 12.haftadan beri çekiyorum tuvalete giderken odum kopuyor doktor haftalık bakıyor çok ama çok koyu bir durum

Bendede 13 de başladı 18 zim hala ara ara devam ediyo ama biraz yukarı çıkma var dedi doktorum bazen kırmızı bazen kahverengi kanamalarım oluyor

Bendede 13 de başladı 18 zim hala ara ara devam ediyo ama biraz yukarı çıkma var dedi doktorum bazen kırmızı bazen kahverengi kanamalarım oluyor
İnşallah sezeryan olacaktım ben zaten ilkide sezeryan oldu ama çok korkuyorum bu olayan dolayı bazılarının sonradan duzelebiliyormus ama riskli sonuçta

arkadaşlar bende 16 haftalığım ve geçen hafta doktorum bebeğinin eşi aşağıda dedi ama şuan konuşmak için çok erkenmiş umut ediyorum ki ilerleyen haftalarda yukarı çıkar 28. haftaya kadar bekleniyormuş, hakkımızda hayırlısı olsun:dua: bu arada hiç kanamam olmadı şükür:dua::dua::KK46:

Ewt bayağı riskli beni doktorum perinatoloji doktoru na gönderdi temmuz 19 da gidicem bide o değerlendirme yapıcak sen şimdi nasılsın kanaman varmı hangi renk benim arada kırmızı arada kahverengi oluyor aydır yatıyorum doktorum 28 ze kadar evden cikmiycaksin dedi inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımaza alırız bebislerimizi

Insallahta olmaz çok çok dikkat et ben temizlik yaptım agir sonra uzanmak eğilip kalkmak kanama riskinide artırıyor allah korusun önüne geçemezsin kanamanın bızim bak öyle canim

Ewt bayağı riskli beni doktorum perinatoloji doktoru na gönderdi temmuz 19 da gidicem bide o değerlendirme yapıcak sen şimdi nasılsın kanaman varmı hangi renk benim arada kırmızı arada kahverengi oluyor aydır yatıyorum doktorum 28 ze kadar evden cikmiycaksin dedi inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımaza alırız bebislerimizi
Canım bazen taze kan geliyor bazen kahverengi kahve telesi gibi doktorum doçent şimdilik beklemedeyiz agir iş cinsel ilişki buna benzer çok ağır harwtler yok dedi birde yürüyüş yok dedi

Ewt canım bendede bir çok şey yasak bol bol dinlen dedi doktorum inşallah bu gunleride atlatacagız umutluyum rabbim tamını güzel göstersin inşallah :anneadayı::anneadayı:

arkadaşlar bende 16 haftalığım ve geçen hafta doktorum bebeğinin eşi aşağıda dedi ama şuan konuşmak için çok erkenmiş umut ediyorum ki ilerleyen haftalarda yukarı çıkar 28. haftaya kadar bekleniyormuş, hakkımızda hayırlısı olsun:dua: bu arada hiç kanamam olmadı şükür:dua::dua::KK46:
Canım sen dua et kanaman fln yok yat dinlen bol bol yukarı çıkma ihtimali var ewt 18 haftaligim biraz yukarı çıkma var dedi doktorum plesanta totolisken plesanta marjinal olmuş iyi bisey dedi doktorum ama daha ne kadar kanamam olur onu hiç bilmiyorum inşallah sen bizim gibi olmazsın dikkat et kendine

Kizlar peki sizde kasık ağrısı oluyor mu benim gün içinde ara ara kasık agrılarım oluyor dr normal diyo ama ben previa olduğundan korkuyorum

Canım sen dua et kanaman fln yok yat dinlen bol bol yukarı çıkma ihtimali var ewt 18 haftaligim biraz yukarı çıkma var dedi doktorum plesanta totolisken plesanta marjinal olmuş iyi bisey dedi doktorum ama daha ne kadar kanamam olur onu hiç bilmiyorum inşallah sen bizim gibi olmazsın dikkat et kendine
çok teşekkür ederim canım sizde tez zamanda kanamalardan kurtulursunuz inşallah.. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım.. ben hiç dinlenemiyorum işte ayrı evde ayrı yoruluyorum ya :bicak::KK43::ruh:

Arkadaşlar Merhaba bende plesenta perviayim ama hangisi bilmiyorum. Doktor rahim ağzını tam kapatmiyor ama hemen dibinde demişti. Yukarı çıkar dedi ama su an 30 haftaligim çıkmadı. Sizde durumlar ne . Doktorum sezeryan olup olmayacağını 37 haftada belirleyecekmis

Canım bende bugün tam 30 haftalık oldum benimkide çıkmadı senin gibi benimkide yani marjinal diyor doktorlar bu haftadan sonrada yukarı çıkma beklenmiyor ztn ama bi ihtimal belki çıkar canım seninkide benimkide ben yarin doktora gidicem inşallah çıkmıştır diye dua ediyorum sanada haber veririm yarın Allah nasip ederse bana bu hafta ciğer geliştirici vurulucak doktorum öyle demişti erken doğum olasılıgına karşı

Back
X