Plesenta Previadan dolayı hastanelik olanlar buraya !!

bende senin gibi düşünüyodum hep. nasılsa kendimi zorlamıyorum bana bişey olmaz diyodum. ama öyle değilmiş. demekki her iş yapışımda biraz biraz aşağı kaymış. son gün ise markete gittim alışveriş falan yaptım poşetleri eve çıkardım ve sonra kanamam başladı maalesef. doktorlar sürekli yatmamı söylediler. en azından bebiş 2 kiloyu geçene kadar çok dikkat etmeliymişim. olurda yine kırmızıları görürsem hemen acile gelmemi söylediler. çünkü her an herşey olabilirmiş. sende benden örnek al. sakın yorulmuyorum, bana bişey olmaz deme canım.

Gıymatlım ya korkuyorum canım valla. Kanamam yok ama yatıp kalkarken rahmimde bir acı oluyor ve adet sancılarım oluyor ara ara. Şuanda da var mesela. ınşallah bir aksilik olmazda erken gelmez kızım :1no2:

canım dualarım seninle banada dua et bende seninle aynı durumdayım bende yatıyorum sürekli.2 kiloyu geçmesini bekliyor doktor yoksa acil alır..:(allah yardımcımız olsun..sende dikkat et içini ferah tut...olumunekankayizsmile

ay çok üzüldüm adınıza. aman ltfn dikkatli olun bebeğiniz ve siz birazdaha sabretin hayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğsun bebeğiniz inş.. artık bol bol yatıp dinlenin boşverin bebek doğunca şimdi ki gibi yatamazsınız :) moralinizi de bozmayın stresten de uzak durun bol bol dua edin rabbime. rabbim bebğinizi sana ve ailenize bağışlasın . geçmiş olsun

ay çok üzüldüm adınıza. aman ltfn dikkatli olun bebeğiniz ve siz birazdaha sabretin hayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğsun bebeğiniz inş.. artık bol bol yatıp dinlenin boşverin bebek doğunca şimdi ki gibi yatamazsınız :) moralinizi de bozmayın stresten de uzak durun bol bol dua edin rabbime. rabbim bebğinizi sana ve ailenize bağışlasın . geçmiş olsun

sağol nagihancım. hep okurdum yada duyardım ama başıma geleceğini düşünmemiştim hiç. İnşallah zamanında ve sağlıcakla kucağıma laırım kızımı

Back
X