• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plesentada kanama alanı kızlar önemli lütfen bakın

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
1.029
315
73
Kızlar ben 16 haftalık hamileyim gündüz devlet hastanesine gittim her şeyine baktı cinsiyeti söyledi her şey yolunda dedi. Öğlen özele gittim cinsiyeti öğrendim ama plesentada kanama alanı görüyorum dedi. Ben hamileliğin başından beri vajinal hiç kanama yaşamadım lekelenme dahi olmadı . bu arada Plesanta yukarda rahim ağzında değil. Sadece plesantada kanama alanı görüyorum dedi çöl telaşlandırmadı ama takip gerekli dedi. İnternette çok kötü şeyler yazıyor gelişim geriliği , suyun bitmesi , plesentanın ayrışması gibi .... çok korkuyorum. Hiç bir şey önermedi normal hayatına devam et dedi....

Kızlar ben 16 haftalık hamileyim gündüz devlet hastanesine gittim her şeyine baktı cinsiyeti söyledi her şey yolunda dedi. Öğlen özele gittim cinsiyeti öğrendim ama plesentada kanama alanı görüyorum dedi. Ben hamileliğin başından beri vajinal hiç kanama yaşamadım lekelenme dahi olmadı . bu arada Plesanta yukarda rahim ağzında değil. Sadece plesantada kanama alanı görüyorum dedi çöl telaşlandırmadı ama takip gerekli dedi. İnternette çok kötü şeyler yazıyor gelişim geriliği , suyun bitmesi , plesentanın ayrışması gibi .... çok korkuyorum. Hiç bir şey önermedi normal hayatına devam et dedi...
Ne zaman özel hastaneye gitsem böyle oluyor başka konularda da. Eskiden beri böyleydi inşallah hiçbir sorun yoktur canım içini ferah tut. Benim annemi gerekmediği halde başka bir konuda ameliyat ettiler, annem hamileyken Bebek ölmüş zehirleneceksin almamız gerekiyor dediler ben aileme de hep söyledim özel hastanenin her söylediğine itibar etmeyin diye kardeşim şuan yaşıyor ve çok sağlıklı ama o doktora kalsaydık hayatta değildi.

Ne zaman özel hastaneye gitsem böyle oluyor başka konularda da. Eskiden beri böyleydi inşallah hiçbir sorun yoktur canım içini ferah tut. Benim annemi gerekmediği halde başka bir konuda ameliyat ettiler, annem hamileyken Bebek ölmüş zehirleneceksin almamız gerekiyor dediler ben aileme de hep söyledim özel hastanenin her söylediğine itibar etmeyin diye kardeşim şuan yaşıyor ve çok sağlıklı ama o doktora kalsaydık hayatta değildi.
Yani sabah doktor her şey yolunda dedi özeldeki farklı konuştu. Tamamen olumsuz konuşmadı ama plesantadaki kanama alanı neden var yorum yapamadı benim hiç kanamam yok

Back
X