PLEXR

merhaba kendim de konu açtım ama burada konuyla ilgisi olanlara var o yüzden yazıyorum. ben de göz kapaklarıma yaptırdım. 5. günüm. daha önce yaptıranlar kabuklanma süreciniz böyle miydi? çok korkunç görünüyorum. yara bere içindeyim. doktorum elleme su dedirme düzelecek diyor. ama artık eski halimi arayacağımı hissediyorum. çok pişmanım.
Çok geçmiş olsun sizin kapaklar baya kötü olmuş. sanki lazeri çok uygulamış ve cildi yakmış gibi

12 once plexir yaptirdim goz altlarima. Kabuklar 5 gun sonra döküldü ama yerleri nokta nokta kaldi cok moralim bozuk. Umarım gecer

Bende izler nokta nokta. Kirmizilik yok. Ayni doktor arkadasimada yapti onda olmadi birsey . Bugun doktoruma gittim gecer dedi. Iyilesenmesi bir ayi bulur dedi
Ins gecer.bana dr kremler,bitkisel yaglar sür dedi. Sonuc psikoloji bozukluğu sirf yorumlara aldanip gittim.bin pismanim

Bu yazıların üzerinden çok zaman geçmiş,ben yeni gördüm ama yazmak istedim,leke için plexr yaptırdım bende ama maalesef sonuç hüsran.. uygulamadan sonra neler yapılacağını zaten anlatıyorlar ve hepsine harfiyen uydum,güneşten koruma da cabası , 1-1,5 ayda lekelerin geçeceği söylenmişti, yaptıralı 5 ay oldu lekelerin geçmesi şöyle dursun çok daha beter oldu,artık fondotensiz asla dışarı çıkamıyorum,hatta ince fondoten de kesinlikle yeterli olmuyor...üstelik bu 5 ayım rezil geçti,sonuç olumlu olsaydı içim yanmayacaktı......bin kere pişman oldum.... iyi sonuçlar alanları internette okumuştum ama benim gibi sonuçlar alanlarda var o nedenle yaptırmadan önce almanız gereken bir risk bu.....bilmeniz için yazmak istedim..

Merhaba benim durumumda tıpatıp aynı sizin gibi..göz altlarımda leke kaldı dayak yemiş gibi duruyor..işlem yaptıralı 3 ay oldu ama gelişme yok..sizin şuan durum nasıl geçti mi? Dermatolog fito madacassel diye krem verdi ama gelişme olmadı..bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluktan kalma yara vardı alnımda ve büyüktü. Yaptırdım ve ilk seansta küçüldü memnun kaldım

Back
X