estooree Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2014 229 40 48 36 25 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #1 kızlar merhaba bende plt düşüklüğü var doktor gebeliğe bağlı düşer dedi bu durumu yaşayan var mı
N ntprt Guru Kayıtlı Üye 19 Kasım 2012 2.069 2.491 333 25 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #2 estooree .!.: kızlar merhaba bende plt düşüklüğü var doktor gebeliğe bağlı düşer dedi bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Evet ben de ilk hamileliğimde az da olsa bir düşüklük yaşamıştım ama son haftalara doğru toparlamıştı.
estooree .!.: kızlar merhaba bende plt düşüklüğü var doktor gebeliğe bağlı düşer dedi bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Evet ben de ilk hamileliğimde az da olsa bir düşüklük yaşamıştım ama son haftalara doğru toparlamıştı.
estooree Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2014 229 40 48 36 25 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #3 ntprt .!.: Evet ben de ilk hamileliğimde az da olsa bir düşüklük yaşamıştım ama son haftalara doğru toparlamıştı. Genişletmek için tıkla... Doktor takip altında tutalım dedi bende sürekli düşme var önlem aldığınız bir şey var mı yükselmesi için inşallah benimki daha düşmez
ntprt .!.: Evet ben de ilk hamileliğimde az da olsa bir düşüklük yaşamıştım ama son haftalara doğru toparlamıştı. Genişletmek için tıkla... Doktor takip altında tutalım dedi bende sürekli düşme var önlem aldığınız bir şey var mı yükselmesi için inşallah benimki daha düşmez