• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pnrkrdnz'nin Nişan Davetiyesi :)

ay çok tatlı ya bayıldım bayıldımmm.davetiyeniz gibi Allah neşenizi eksik etmesin

Ben sizi ceyız topıgınden tanıyorum
kavusmnanıza cok sevındım.mutluluklar dılerım Allah tamamına erdırsın...:69:

aaaa bayıldım çok guzel.çok farklı.gencecik kızlar bayık bayık eski davetiyelerden kullanıyorlar senin ki çok harika cnm.

ay çok tatlı ya bayıldım bayıldımmm.davetiyeniz gibi Allah neşenizi eksik etmesin

Aminn canım inşallahh :69:

Ben sizi ceyız topıgınden tanıyorum
kavusmnanıza cok sevındım.mutluluklar dılerım Allah tamamına erdırsın...:69:

Evetttt canım kavuşuyoruz Allah nasip ederse bizde :69:

aaaa bayıldım çok guzel.çok farklı.gencecik kızlar bayık bayık eski davetiyelerden kullanıyorlar senin ki çok harika cnm.

Değişik bişi istiyoduk gönlümüze göre bulduk canım teşekkürler :71:

Orjinal ve çok şekerler, mutluluklar dilerim canım:29:

Teşekkür ederim canım :71:

:nazar::nazar::nazar:Canım nişan davetiyen çok şekermiş. İnşallah evliliğinizde en az bu kadar tatlı olur.

Aminnnn inşallahhhhh canım :nazar::nazar::nazar:

çok şeker çok beğendim:66: Allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuz daim olsun :71:

Aminnn inşallahhhhh :69:

çok şirin tü tü tü maşAllah :nazar:

Teşekkürler :nazar::nazar::nazar:

Çok şirin yaa bayıldım :) Hayırlı uğurlu olsun inş.:nazar:

Bu gördüğüm en şeker davetiyelerden biriii :)))
Mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin.

CAnımmmm :16: bayıldım davetiyene.. sanırım içindekileri okumak için harekete geçtiğinde ok kalbine gelioo :16: çok güzell :)

Benimde 8 ekimde nişanım ama davetiyeye gerek var mı emin olamadık. 60 Kişilik vs olacak. Sence gerekir mi ?

CAnımmmm :16: bayıldım davetiyene.. sanırım içindekileri okumak için harekete geçtiğinde ok kalbine gelioo :16: çok güzell :)

Benimde 8 ekimde nişanım ama davetiyeye gerek var mı emin olamadık. 60 Kişilik vs olacak. Sence gerekir mi ?

Çok teşekkür ederim canımm :71:
Evet okumak için çektiğinde ok kıza geliyo :69:
60 kişilik bir davetse gerek yok canım ama sen istiyorsan neden olmasın yada kendın tasarlayıp bişi yapabilirsin mesela davetiye yerine magnet gibi bir şeyde olabilir
:66:

Back
X