Pof, saçma belki ama Venüs'ün geri gitmesi ve evlilik?

brc89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
47
6
298
35
Merhabalar, bu sene evlencem inşallah. Normalde 19 Eylül istiyorum, fakat Ağustos'ta olur. Okullar açılmadan yapmamız daha iyi çünkü şehir dışından gelecekler var. Bu yüzden 22 Ağustos ya da 29 Ağustos.

Sonra karşıma bir haber çıktı. 25 Temmuz-6 Eylül arası Venüs geri gidiyor, evlilik, nişan gibi konulardan kaçının yapmayın bu tarihlerde, mutsuzluk ihtimali çok yüksek diye. Bir moralim bozuldu ki. Sonra nişanlım da böyle yapma Allah bilir falan diyor haklı da ne bileyim ya. İçim rahatsız. :/

öyle düşünüp moralini bozma derim herşeyin hayırlısı çok mutlu olursun inşallah ;)

Bencede öyle düşünmeyin Herşeyin Hayırlısı. Ben evlenirken Yıldızlara bakmadım bana Saçma geliyor

inanma böyle şeylere, mutluluğuna bak
bu konuda bi sürü insan çıkıp saçma sapan şeyler anlatıyolar bence

Fake konu mu bu sabah sabah.venus sizin dugune gelemeyecekse hos gorun canim mars var jupiter uranus var onlar gelir :D
Yani alinmayinda her sey btti yoluna girdi bi venus kaldi dusunecek.Allah var allah...;)

Sacma ama inanmissaniz bir kere iciniz rahat etsin o tarihlerde yapmayin, sonra keske dememeniz icin.

inanırsan etkiler, inanmazsan etkilemez, tamamen sız cagırmıs olursunuz bu durumu.
benım ıcın bu hersey ıcın gecerlı...

Merhabalar, bu sene evlencem inşallah. Normalde 19 Eylül istiyorum, fakat Ağustos'ta olur. Okullar açılmadan yapmamız daha iyi çünkü şehir dışından gelecekler var. Bu yüzden 22 Ağustos ya da 29 Ağustos.

Sonra karşıma bir haber çıktı. 25 Temmuz-6 Eylül arası Venüs geri gidiyor, evlilik, nişan gibi konulardan kaçının yapmayın bu tarihlerde, mutsuzluk ihtimali çok yüksek diye. Bir moralim bozuldu ki. Sonra nişanlım da böyle yapma Allah bilir falan diyor haklı da ne bileyim ya. İçim rahatsız. :/
ay kesin boşanırsınız boşver venüs gelsin öyle evlenirsiniz koca kaçmıyor ya ..ama venüs kaçıyor venüs önemli:KK14:

Nişanlına arandaki tek endişe Venüs ise, adamı kaçırma, ilk fırsatta evlen derim.

Bu devirde sorunsuz eş bulmak zor.

Böyle şeylere inananlar var mı gerçekten ya?
Venüs geri gidiyor diye mi evliliğin mutsuz olacak?

öyle bişey yok canım boşver, evlenirken yıldızları hesaplamayı
sonra bebek için doğum içinde hesaplıcaksın
böyle şeylerin hesabı kitabı olmaz
düşünsene venüs giderken kimbilir kaç bin kişi evlendi hepsinin evliliği kötü mü yani
ayrı venüs düz gitse bu defa merkür geri gider( önemli adım imza atılmamalı demek)
o da düz gitse, ayın konumu sakat olur
bunu sonu yok

mesajlar için teşekkürler kızlarrr :) ya saçma, biliyorum ben de ama sanırım böyle duymak iyi oluyor hehe.

6 eylülden sonra mı yapsanız acaba venüs gerilemediği bir tarih mi seçseydiniz . başka gezegen olsa olurda venüs gerilerken :KK43:

Back
X