E Elis Ziyaretçi 4 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #1 polemige girmekten hangi hallerde kacarsiniz?? once kendim cevap vereyim,polemige girmem........... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2009
Lillyum çok bilmiş Kayıtlı Üye Katılım 17 Şubat 2007 Mesajlar 2.679 Emoji Skoru 15 Puanlar 116 Yaş 56 Yer Diğer 11 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #2 karşımdakinin polemiğe girmeye değmediği hallerde a.s
E EU3 Ziyaretçi 11 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #3 polemiege girmeye degecek kisi var degmeyecek kisi var şakkıdıdelikafadulden
C chantyclarie Ziyaretçi 12 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #4 polemikten kaçınmam...............
Gxoxzek içindeki öküze ohaa de Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2008 Mesajlar 3.474 Emoji Skoru 7 Puanlar 116 Yaş 45 Yer - Yurtdışı 12 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #5 ben polemiğee falan girmemm direkk dalarımm en azındann lafım öylee derinn olurkii battıkçaa batarr anlarr benne baş edemeyeceğinii başkaa şeyleree kişileree başvururr şakkıdı
ben polemiğee falan girmemm direkk dalarımm en azındann lafım öylee derinn olurkii battıkçaa batarr anlarr benne baş edemeyeceğinii başkaa şeyleree kişileree başvururr şakkıdı
kronick bize her yer TRABZON:) Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 1.806 Emoji Skoru 29 Puanlar 116 Yaş 45 Yer İstanbul 12 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #6 suskunluğum asaletimdendir... her lafa verecek cevabım var. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diyeyerimseniben sanırım yukardaki dizeler tercihimin "a" şıkkı olduğunu anlatıyor
suskunluğum asaletimdendir... her lafa verecek cevabım var. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diyeyerimseniben sanırım yukardaki dizeler tercihimin "a" şıkkı olduğunu anlatıyor
P pembe_bal10cuk Ziyaretçi 15 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #7 karşımdakinin polemiğe girmeye değmediği hallerde yoksa girerim polemige çokta severim-tatlicadiarzu-
karşımdakinin polemiğe girmeye değmediği hallerde yoksa girerim polemige çokta severim-tatlicadiarzu-
KIZILCIKLI Kıskandığım Denizlerdesin Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2007 Mesajlar 3.622 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer Diğer 15 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #8 ortada bir haksızlık soz konusuysa ... ne olursa olsun kım olursa olsun ... kişiyi savunmak için canla basla polemige girerim şekerimmm... a.s
ortada bir haksızlık soz konusuysa ... ne olursa olsun kım olursa olsun ... kişiyi savunmak için canla basla polemige girerim şekerimmm... a.s
edenizzz Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2008 Mesajlar 626 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İstanbul 18 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #9 kronick .!.: suskunluğum asaletimdendir... her lafa verecek cevabım var. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diyeyerimseniben sanırım yukardaki dizeler tercihimin "a" şıkkı olduğunu anlatıyor Genişletmek için tıkla... anketi görünce ilk bu dizeler aklıma geldi aşağı doğru ilerlerken yazını gördüm emeğine sağlık sana katılıyorum:içelim:
kronick .!.: suskunluğum asaletimdendir... her lafa verecek cevabım var. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diyeyerimseniben sanırım yukardaki dizeler tercihimin "a" şıkkı olduğunu anlatıyor Genişletmek için tıkla... anketi görünce ilk bu dizeler aklıma geldi aşağı doğru ilerlerken yazını gördüm emeğine sağlık sana katılıyorum:içelim:
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2008 Mesajlar 84.847 Emoji Skoru 40.691 Puanlar 698 18 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #10 Gerektiği yerde, karşımdaki aranıyorsa, direkt ,girerim.lafın altında, asla kalmam... tabii,bazen, sudan bahanelerle geri çekilenler olur....buda beni ,çok güldürür..:))).
Gerektiği yerde, karşımdaki aranıyorsa, direkt ,girerim.lafın altında, asla kalmam... tabii,bazen, sudan bahanelerle geri çekilenler olur....buda beni ,çok güldürür..:))).
essmeralda pamuklara sarsam seni... Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2008 Mesajlar 6.797 Emoji Skoru 56 Puanlar 358 Yer İstanbul 18 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #11 valla hiçbir halde kaçınmam. allah ne verdiyse diye girerim konuya. :mymeka:
MaviEge DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2008 Mesajlar 4.520 Emoji Skoru 37 Puanlar 158 20 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #12 polemikten kaçmam.hakettiği cevabı veririm hakedene...