polikist over!!!arkadaslar akıl verın bana

ozlemsule

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
9
0
16
İzmir
arkadaşlar 3 aydan beri korunmuyoruz eşimle doktora gıttım
doktor kist oldugunu söyledı 10 cmden küçük oldugu için müdale edemıyecegını
9 ay daha bebek olmassa kistten bebek olmuyacagını düşünüp amelıyatla kisti
alacagını söyledı..bu durumu yaşayıp hamile kalanlar varmııı????

Canım ben evlenmeden 1 ay önce adet düzensizliği yaşadım adetim gelmedi doktora gittim. Doktor da bana polikistk over var dedi Hamileliğin de sorun yaşayabilirsin ilaç kullanman gerekebilir hamile kalman için dedi. Çok moralim bozulmuştu. Ama hiç takma. Evliliğimin ilk bir ayı ilaçla korundum Şu an 8 aylık evliyim ve 3 aylık hamileyim. Üstelik İlk denemelerimiz sonuç verdi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Moralini yüksek tut. Yumurtlama günlerini iyi hesapla

mart ayında doktora gittim karın ağrısı şikayetiyle bir çok test incelemeden sonra polikistik over teşhisi kondu ve doktor bana çocuğumun doğal yollarla olamayacağını anne olmayı düşündüğüm takdirde yumurta takibine falan başlamamız gerektiğini söyledi kısacası bu iş tedavisiz olmaz dedi..Fakat 24 Mayısta büyük bir şokla karşılaştık olmaz denilen oldu ve anne olacağımı öğrendim doğal yolla hamile kaldım.. Olmaz diye birşey yok sıkma canını..

tesekkürler kızlar yardımlarınız için bnm adetlerım düzenlı doktor 9 ay daha bekle dedı beklememı
söylüyorsunuz bıde benım polikistik overım 9 mm sızlerın kactıı..başka doktorada muayene
olmayı düşünüyorumm

Back
X