slm kızlar ben şubat ayında t.bebek yaptırmayı düşünüyorum bende polikistik var eğer aranızda tüp bebekle hamile kalan varsa lütfen cevaplasın yardım edin lütfen çok korkuyorum....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar ben şubat ayında t.bebek yaptırmayı düşünüyorum bende polikistik var eğer aranızda tüp bebekle hamile kalan varsa lütfen cevaplasın yardım edin lütfen çok korkuyorum....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam canım bende pko hastasıydım 2 yıl normal tedavi gördüm olmadı tüp denedik ilk denememde başardık 1 aylık dördüz annesiyim şuan rabbim bide kalplerini duyursun en mutlu anneside olucam stres yapma canım herşey allahtan önce bunu hatırla tedavin hayırlı olsun inşallah bi kerede başarırsınız
cnm bende pko hastasıyım 5. denem içindeyim hiç tutunamadı meleklerım ama bırgün tutucak bundan emınım çünki dr um pko lu hastalarının enınde sonunda kesın anne olucaklarını soyluyor
çok sevindim cnm:dance: ne güzel bi duygu allahım banada göstersin bu mutluluğu isteyen herkese göstersin ben biras stres yapıyorum zaman yaklaştıkça hayırlısı ne ise o olsun herşey allahın elinde rabbim yardımcımız olsun...
bende pkoluyum ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım 6 haftalıkkken kalbi durdu kürtaj oldum çok üzgünüm her şey yolundaydı pko olup düşük yapan varmı aranızda neden düştü çok merak ediyorum doktorum tam bir açıklama yapmadı
bende pko hastasıyım 17 yıl sonra ilk tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ama 6 haftalıkken bebegimin kalbi durdu çok üzgünüm pkolarda dşük riski fazlaymış düşük yapıpta tekrar hamile kalan varmı aranızdaa
slm kizlar lutfen okuyan cevap yazssin..........!pko demek yani endometrioze mi oluyor benimde ameliyat olmama ragmen 3 4sene önce olmustum yeni yeni yani 12mm olusmus ya hic olmazzsa korkuyorum lutfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?