Polikistik olupda tüp bebekle hamile olan varmı aranızda??

• Konu Sahibi Konu Sahibi s&g
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

s&g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
185
4
96
39
Denizli
slm kızlar ben şubat ayında t.bebek yaptırmayı düşünüyorum bende polikistik var eğer aranızda tüp bebekle hamile kalan varsa lütfen cevaplasın yardım edin lütfen çok korkuyorum....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mrb.canını sıkma lütfen pko olup hamıle kalan arkadaslar çok vardı formda canım...

korkma canım bende pkoluyum ben de denedim olmadı ama 2. olacak inşallah bu konu ile ilgili daha geniş bir topik var onu bul orda merak ettiğin her şeyi bulacaksın

selam canım bende pko hastasıydım 2 yıl normal tedavi gördüm olmadı tüp denedik ilk denememde başardık 1 aylık dördüz annesiyim şuan rabbim bide kalplerini duyursun en mutlu anneside olucam stres yapma canım herşey allahtan önce bunu hatırla tedavin hayırlı olsun inşallah bi kerede başarırsınız

çok sevindim cnm:dance: ne güzel bi duygu allahım banada göstersin bu mutluluğu isteyen herkese göstersin ben biras stres yapıyorum zaman yaklaştıkça hayırlısı ne ise o olsun herşey allahın elinde rabbim yardımcımız olsun...

cnm bende pko hastasıyım 5. denem içindeyim hiç tutunamadı meleklerım ama bırgün tutucak bundan emınım çünki dr um pko lu hastalarının enınde sonunda kesın anne olucaklarını soyluyor

cnm bende pko hastasıyım 5. denem içindeyim hiç tutunamadı meleklerım ama bırgün tutucak bundan emınım çünki dr um pko lu hastalarının enınde sonunda kesın anne olucaklarını soyluyor

inş. canım ne güzell umudunu hiç yitirmiyosun önemli olanda bu zaten elbette bizde eninde sonunda anne olucaz rabbim hayırlı evlatlar versin inş.en yakın zamanda...

rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin anne olmayı hepimiz hak ediyoruz bunu gerisi rabbimin takdiri ilahisi en kısa zamanda bebişlerinizi bekliyoruzzzzzzzzz:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba bende pko hastasıyım ilk tüp denememde hamile kaldım ve çok şükürki doğumuma az kaldı gittiğim yerde pko hastalarının tüp bebekte en çok başarı sağlanan hasta gurubu olduğu söylenmişti

inşallah allah en kısa zamanda tüm bebiş isteyenleri meleklerine kavuşturur

canım benim eltimde vardı ilk denemesinde tuttu allah senide gönlünr göre versin

bende pkoluyum ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım 6 haftalıkkken kalbi durdu kürtaj oldum çok üzgünüm her şey yolundaydı pko olup düşük yapan varmı aranızda neden düştü çok merak ediyorum doktorum tam bir açıklama yapmadı

bende pko hastasıyım 17 yıl sonra ilk tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ama 6 haftalıkken bebegimin kalbi durdu çok üzgünüm pkolarda dşük riski fazlaymış düşük yapıpta tekrar hamile kalan varmı aranızdaa

bende pkoluyum ve ilk denememde tuttu şimdi paşam 6. ayını devirdi bile, darısı tüm isteyenlerin başına......

duymadım canım ama mutlaka burada öyle bir topikte vardır, yalnız benim ilk gebeliğim doğal yoldan olmuş ve 12. haftasında karnımda öldüğü için kürtaj olmuştum bunda pkonun etkisi nedir bilemiyorum.....
rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah.......

slm kizlar lutfen okuyan cevap yazssin..........!pko demek yani endometrioze mi oluyor benimde ameliyat olmama ragmen 3 4sene önce olmustum yeni yeni yani 12mm olusmus ya hic olmazzsa korkuyorum lutfen dua edin

slm kizlar lutfen okuyan cevap yazssin..........!pko demek yani endometrioze mi oluyor benimde ameliyat olmama ragmen 3 4sene önce olmustum yeni yeni yani 12mm olusmus ya hic olmazzsa korkuyorum lutfen dua edin

hayır canım pko yumurta içimde bir kaçtane kist oluşması demek.endometrioze ise kistin için çikolata gibi sıvının olmasıyla oluşan..allah yardımcın olsun şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…