- 28 Haziran 2016
- 36
- 15
- 88
- 29
- Konu Sahibi Dilara96dilara
-
Pkosun ameliyatı mı varmışHerkese öncelikle yararlı olmak için aştım bu konuyu üç kere başarısız ameliyat oldum drilling ameliyatı sonrası gebe kaldım bu konular hakkında bilgi almak isteyen olursa seve seve olurum
Bende tam bunu yazacaktımPkosun ameliyatı mı varmış
Varsa olalım da kurtulalımBende tam bunu yazacaktım
Drinlig ameliyatı var evet ben onun sayesinde kurtuldumPkosun ameliyatı mı varmış
Evet var drilling ameliyatıVarsa olalım da kurtulalım
Tamamen mi bitiyor pkos. Yoksa bebek sahibi olmak için bir uygulama mıDrinlig ameliyatı var evet ben onun sayesinde kurtuldum
Tekrarlama olasığılı var hiç tekrarlamayan hastalarda varmış ama benim tekrarlamadıTamamen mi bitiyor pkos. Yoksa bebek sahibi olmak için bir uygulama mı
Hımm ne güzelmiş hiç duymamıştımTekrarlama olasığılı var hiç tekrarlamayan hastalarda varmış ama benim tekrarlamadı
aa yabancı bı doktorda ızlemıstım delık acıyolardı yumurtalıklarda o sanırım. cıs cıs delıyodu :))Evet var drilling ameliyatı
Merhaba bende de pkos var doktor sadece zayıflamami soyledi kilo verdim vermeye calistim fakat yine bebeğimiz olmadi hic ameliyattan falan bahsetmedi . Bahsettiginiz ameliyati ozelde falan mi yaptirdiniz ? Banada suan umut oldu oyle birşey varsa arastirir yaptırımEvet var drilling ameliyatı
Devlet hastanesinde oldum özellerdede yapılıyor bildiğim kadarıyla amaMerhaba bende de pkos var doktor sadece zayıflamami soyledi kilo verdim vermeye calistim fakat yine bebeğimiz olmadi hic ameliyattan falan bahsetmedi . Bahsettiginiz ameliyati ozelde falan mi yaptirdiniz ? Banada suan umut oldu oyle birşey varsa arastirir yaptırım
Aynen tiplerde açılıyoraa yabancı bı doktorda ızlemıstım delık acıyolardı yumurtalıklarda o sanırım. cıs cıs delıyodu :))
Doktorunuz mu önerdi siz mi talep ettinizDevlet hastanesinde oldum özellerdede yapılıyor bildiğim kadarıyla ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?