Polikistik over ameliyatı

Dilara96dilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
36
15
88
29
Herkese öncelikle yararlı olmak için aştım bu konuyu üç kere başarısız ameliyat oldum drilling ameliyatı sonrası gebe kaldım bu konular hakkında bilgi almak isteyen olursa seve seve olurum

Evet var drilling ameliyatı
Merhaba bende de pkos var doktor sadece zayıflamami soyledi kilo verdim vermeye calistim fakat yine bebeğimiz olmadi hic ameliyattan falan bahsetmedi . Bahsettiginiz ameliyati ozelde falan mi yaptirdiniz ? Banada suan umut oldu oyle birşey varsa arastirir yaptırım

Devlet hastanesinde oldum özellerdede yapılıyor bildiğim kadarıyla ama

Merhaba canım bende birşey danışmak istiyorum, 4 yıllık evliyim pkos hastasıyım adet düzensizliği var ve yumurtalarim gelişmiyor doktorum hsg çekti sonuçlar gayet iyi fakat yumurtkllar bı türlü büyümedi aşılama düşünüyoruz, femara diye bı ilaç kullandım adetin 3. Günü başlayıp 5 gün kullandım 2 gün sonra kontrole gittim ama hiç buyumemis halbuki bu ilacı kullanp olumlu sonuç alan çok kadın olmuş haftaya. Tekrar gidicem Dr. Yine bakicak eğer buyumediyse tekrar kullncm yine büyümez ise DR. Driling yani laparoskopik yöntemle yumurtalarını uyurcz elektroşok vercez dedi özele gidiyorum bu yöntemle hamile kalan oldumu iyileşme süreci ne kadar oldu riskleri varmı açıkçası kafam çok karışık bu ameliyati olup olumlu sonuç alan varmı kizlar lütfen aydınlatın beni Allah kucağımızi boş birakmasin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…