kesinlikle başka doktora gidin
ben 3-4 yıl önce miktar azaldı ve ara uzadı diye doktora gittim mesvsim değişikliği vardı ama kışa girerken benim süre kısalıyordu
neyse usg ile karından baktı polistik over var dedi
çocuk 27 yaşlarında asistandı galiba
neyse beni aldı panik bekar olsamda annelik duygusunu tatmak içn sürekli ağlayan biriyim
başka doktora gittim her ay oluyorsan birkaç aylık değişiklik ki 5-6 ay önce 10 kg vermişsin test yapılmadan anlaşılmaz ama sende polistik over yok
dedi bana hangi hastane olduğunu doktoru sordu sende normal usg dedi (ben dmeedim asistan baktı diye doktor hatırlamıyorum dedim) doktor (doçent) meslektaşım test yapmamış her ay düzenli adet oluyorsun (gün düzensiz dedim aylardaki günlerde düzensiz önemli olan adet olman dedi) tüylenme yok sonbahardayız mevsim değişikliği için rahat etsin diye testler istedim yaptır bakalım ama bana göre görünür de senin pco yok dedi
ki ben o yıl 10 kg vermiştim 45 günde hayatımda ilk defa diyet yapmıştım 3-4 ay sonra normale döndüm
testleri yaptırmadım içimi rahatlattığı için ama 2 doktor arası 15 gün ve ben gündüz de dahil ağlıyordum herkes ailemde problem var ailemde işyerimde problem var zannediyordu
sana tavsiyem muhakkak başka doktora da görün